PILDID End hingetuks laulnud Nele-Liis Vaiksoo teenis «Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas osas ülekaaluka võidu! (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on eetris «Su nägu kõlab tuttavalt» neljas osa. Esimese osa võitis Sepo Seeman, teise Ott Lepland ja kolmanda Lauri Liiv. Kuid kes võidab täna?

Tanel Padar muutub paljude eestlaste lemmikuks Artur Rinneks ja Marta Laan hakkab räppima Aropina. Huumorit hakkab kõvasti saama, sest Ott Lepland asub puusi liigutama Shakirana ning Nele-Liis Vaiksoo toob pisara silma imekauni etteastega filmist «Maailma suurim showmees» ja muutub Jenny Lindiks. Liis Lemsalust saab SIA, Lauri Liivist Judy Dench ja Saara Kadakust Tony Basil. Sepo hakkab rahvast naerutama A-rühma kangelase Mr. T-na. Laval näeb ka võluvaid TTÜ tantsutüdrukuid.

Külaliskohtunikke on kaks - Mart Juur asendab seekord Andrus Vaarikut ning lisaks aitab kohtunikel parimatest parima välja selgitada Evelin Võigemast. Ning loomulikult istuvad kohtunikelaua taga ka kuldsed kohtunikud Olav Osolin ja Tanja Mihhailova-Saar. 

Mis laulud aga tulevad esitusele? 

Saara Kadak – Tony Basil «Hey, Mickey» 

Liis Lemsalu – SIA «Chandelier»

Ott Lepland – Shakira «Underneath Your Clothes»

Nele-Liis Vaiksoo – Jenny Lind «Never Enough» 

Tanel Padar – Artur Rinne «Vana frakk» 

Lauri Liiv – Judy Dench «Send in the Clowns» 

Sepo Seeman – Mr. T «Treat Your Mother Right» 

Marta Laan – Arop «Kiki-miki»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles