Video: MyHits Awardsil ülesastuv Soome energiapomm Alma tuli välja põneva muusikavideoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome energiapomm ALMA avaldas värske muusikavideo oma uuele singlile «Cowboy»
Soome energiapomm ALMA avaldas värske muusikavideo oma uuele singlile «Cowboy» Foto: Alexandra Gavillet / Pressifoto

Soome energiapomm ALMA avaldas värske muusikavideo oma uuele singlile «Cowboy», mis pärit tema 2019. aastal ilmuvalt debüütalbumilt.

Muusikavideo on üles võetud Soomes ja režissööriks Miikka Lommi. See näitab reaalseid päevi Alma elust, kus ta jagab sõpradega igapäeva banaalsust ja elevust 21. sajandi noorukina.

«Tahtsin koduvideo moodi filmi,» ütleb  ALMA, «Kõik, mida näed, on päris elust endast. Kesksel kohal Soome ja Soome kultuur. Osatäitjad on kõik minu sõbrad. Me filmisime kolm päeva ja need olid minu senise karjääri parimad. Usun, et räägin kõigi osalejate eest, et see ei tundunud üldse tööna, pigem lõbusa dokumentaalina,» lisas noor laulja.

Klipp Alma uuest muusikavideost
Klipp Alma uuest muusikavideost Foto: Kuvatõmmis videost

«Cowboy» on esimene maik tema oodatud debüütalbumilt, mis ilmub järgmisel aastal. Laul on ALMA kirjutatud ja see valmis Helsingi ja LA vahelises koostöös produtsentidega Justin Tranter (Gwen Stefani, Justin Bieber), Sarah Hudson (Nicki Minaj, Ariana Grande, Halsey) ja BloodPop (HAIM, Grimes). «Cowboy» paljastab ALMA unikaalse hääle kõrval tema julge ja värske laulukirjutaja oskuse.

Koos tema tunnustatud EP (extended play) «Dye My Hair», hittide «Chasing Highs» ja «Phases» FT French Montana (eksklusiivse Charli XCX'i loodud muusikavideoga) ja 2018 mixtape'ga «Heavy Rules», on ALMA kogunud kokku üle 350 miljoni Spotify kuulamise ja olnud iTunesi edetabelite eesotsas üle maaima. 

Mainekas BBC Music Sound of 2018 märkis ALMA artistide hulka, keda kindlasti jälgida. Ta sai «Best Finnish Act» MTV EMA auhinna ja nimetati «Artist To Watch» VEVO DSCVR poolt. 

ALMA sõnas, et tänapäeva popstaarid on oma fännidele nagu «jumalad». Ta lisas: «Nad peavad aru saama, et on mõjuvõimsad inimesed, kes saavad palju muuta. Ma tahan olla reaalselt kohal. «Cowboy» on esimene päris osa minust, mida tahtsin jagada. Palju on veel tulemas. Ma ei plaani kedagi lollitada ja kirjutada tühje pophitte.»

ALMA esineb 3. novembril MyHits Awards 2018 liveshowl Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles