Gigantide heitlus jätkub: räpikuningannad Nicki Minaj ja Cardi B kiskusid jälle tüli üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpikuningannade Cardi B ja Nicki Minaj tüli ei näita vaibumise märke.
Räpikuningannade Cardi B ja Nicki Minaj tüli ei näita vaibumise märke. Foto: AFP / Scanpix

Räpikuningannad Nicki Minaj ja Cardi B on üksteise peale vimma pidanud juba pikka aega. Septembri alguses pikaajaline tüli eskaleerus ja daamid läksid nooblil moeüritusel suisa kaklema. Nüüd on keevalised räpparid sattunud sõnasõtta.

Räpparite Nicki Minaj ja Cardi B tüli ei näita vaibumise märke. Nicki rääkis raadiokanali Beats 1 saates «Queen Radio» septembris New Yorgi moenädalal toimunud intsidendist ja väitis, et konfliktist sinise silmaga väljunud Cardi sai obaduse hoopis telenäo Rah Ali käest. Varem arvati, et räpparit vigastas mõni turvameestest, kes korrarikkujatest naised moeürituselt tänavale tõstis.

Nicki jutu järgi olevat Rah Ali Cardit üheksa või kümme korda vastu pead löönud. Oma jutu tõestamiseks pakkus Nicki 100 000 dollarit turvakaamerasalvestiste eest, mis paljastaksid, mis tol õhtul tegelikult juhtus.

Cardi B eskorditi ürituselt turvameeste abil välja, kulmu peal suur muhk. Kuigi pole päris kindel, kust naine selle muhu sai, arvatakse, et sai selle kogemata kähmluse käigus mõne turvatöötaja küünarnukilt.
Cardi B eskorditi ürituselt turvameeste abil välja, kulmu peal suur muhk. Kuigi pole päris kindel, kust naine selle muhu sai, arvatakse, et sai selle kogemata kähmluse käigus mõne turvatöötaja küünarnukilt. Foto: Charles Sykes / AP / Scanpix

Cardi vastas Nicki väidetele Instagrami videote kaudu. «Sa valetad nii palju, et sa ei jõua isegi oma valedega järge pidada,» ütles viga saanud räppar. «Esmalt väidad sa, et sul on salvestised olemas, siis aga pakud salvestiste eest raha? Su jutt pole loogiline!» ütles ta.

Lisaks väitis Cardi, et Nicki «haukus» mänedžeride peale, kes olid kutsunud Cardi osalema G-Eazy laulus «No Limit». Nicki süüdistas Cardit septembris payola kasutamises, millega viitas sellele, et räppar on plaadifirmad ja mänedžerid edu nimel kinni maksnud. See süüdistus ajas Cardi marru: «Äkki peaksin ma su laimamise eest kohtusse kaebama, kuna sa ei saa aru, miks ma nii kuradi edukas olen.»

Nicki eitas ka süüdistusi, mille kohaselt olevat ta Cardi õe telefoninumbri oma fännidele lekitanud, et nood vihavaenlase õele sõimukõnesid teeksid. Cardi neid eitusi ei usu, kuna ta peab ebatõenäoliseks, et number pelgalt tund aega pärast moenädala juhtumit puhtjuhuslikult lekkis.

Ühes on naised aga üksmeelel: kumbki neist ei viitsi selle tüli peale rohkem aega raisata. «Ma olen väsinud sellest rääkimisest,» ütles Cardi, «olen tüdinud tervest sellest internetip*sast, intervjuudest.» Ta lisas, et kui rivaal tahab asjad päriselt selgeks rääkida, teab Nicki, kust teda leida. «Me võime rääkida või kakelda, mulle sobib kõik,» ütles Cardi.

Nicki võttis pakkumise vastu ja kutsus Cardi samuti «Queen Radio» raadiosaatesse. «Ma maksan sulle, et tuleksid saatesse valedetektori testi tegema,» kirjutas Nicki, «aga sa ei tule. Ma pean tunnistama, et sa oled usutav valetaja.»

Lõpetuseks teatas Nicki, et tahab edaspidi keskenduda positiivsele. «Ma tean, et see on paljude jaoks lõbus ja naljakas, aga ma ei aruta rohkem seda mõttetust,» kirjutas ta Twitteris. Cardi tegi säutsust kuvatõmmise ja lisas: «Hästi! Hoiame positiivsust ja lähme eluga edasi!»

Elame, näeme, kui kauaks seda positiivsust jätkub!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles