Mis küll juhtus? «Grey anatoomia» staari ei tunne enam äragi! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Grey anatoomia» staar Ellen Pompeo (48) jäi hiljuti kõmupiltnike kaamerate ette Los Angeleses, ajades koos pisitütrega igapäevaseid asjatoimetusi.

Näitlejatari, kes on eelkõige tuntud Dr. Meredith Grey osatäitjana menusarjas «Grey anatoomia», meigivaba välimus oli aga jahmatav. Endine telekaunitar on vaat et tundmatuseni muutunud ning näeb välja pisut väsinud ja räsitud.

Kuldgloobusele nomineeritud USA näitlejatar ja kolme lapse ema kandis Los Angelese tänavatel ka väga lihtsat riietust: khakivärvi pükse ja musta T-särki, nähes nõnda väga erinev välja sellest, millisena televaatajad teda muidu harjunud nägema on.

Fotod varasemast:

Näitlejatar Ellen Pompeo People's Choice Awards'il 2015. aastal.
Näitlejatar Ellen Pompeo People's Choice Awards'il 2015. aastal. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

2017. aastal hakkasid USA kõmulehed sahistama ka sellest, et Pompeo on väidetavalt katsetanud nii ilusüstidega kui käinud ka lausa iluoperatsioonidel. Näitlejatar ise lükkas toona kõik sarnased kuuldused aga ümber.

Näitlejanna Ellen Pompeo People's Choice Awards'il 2016. aastal.
Näitlejanna Ellen Pompeo People's Choice Awards'il 2016. aastal. Foto: Frazer Harrison / AFP
Ellen Pompeo Respect Awardsil 2018. aastal.
Ellen Pompeo Respect Awardsil 2018. aastal. Foto: Benny Bennight/ADM/Capital PictuBenny Bennight/ADM/Capital Pictures / BB/ADM/Capital Pictures
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles