Pettunud mees hammustas vihahoos naisel alahuule ära, et oma märk maha jätta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kayla Hayes langes 17-aastasena julma rünnaku ohvriks, kui tema endine poiss-sõber tal alahuule ära hammustas
Kayla Hayes langes 17-aastasena julma rünnaku ohvriks, kui tema endine poiss-sõber tal alahuule ära hammustas Foto: KAYLA HAYES / CATERS NEWS / Caters News Agency

Mees hammustas oma endise kallima alahuule ära, et naisele järgmise mehe jaoks märk jätta. Aasta hiljem jagas Kayla oma õudsat lugu ja näitas pilte ka oma vigastustest.

Kayla Hayes, kes on pärit Lõuna-Carolinast, hakkas käima Seth Aaron Fleuryga aastal 2016, kui tema oli 17 ja mees 21. Naine otsustas aastase suhte järel mehega lõpparve teha, kuna Seth oli teda kohelnud kui omandit. Mõned nädalad pärast kokkusaamist said nad taaskord kokku. Mees soovis enne mereväkke minekut naisega suhted ära parandada, aga muutus siis vägivaldseks, kui naine ei soovinud teda tagasi võtta. Seth püüdis naist suudelda, aga Kayla lükkas ta eemale. Mees aga hammustas naise alahuult nii kõvasti, et kui naine ta eemale tõukas, oleks tema huul peaaegu täielikult lahti rebenenud, kirjutas The Sun.

Kayla Hayes pärast julma rünnakut ekskallima poolt.
Kayla Hayes pärast julma rünnakut ekskallima poolt. Foto: CNA

Kayla, nüüd 19-aastane, meenutas: «Ma kohtasin teda ühel tänavanurgal, me olime autos, tal olid lilled ja kaardid, üks isegi selline, kus ta tahtis mind tagasi. Pärast kaartide lugemist, küsis ta minu käest, kas mul on talle midagi öelda, ja ma ütlesin talle, et ma ei ole seal, et teda tagasi võtta.»

Kayla Hayes ja Seth Aaron Fleury veel õnnelikult koos.
Kayla Hayes ja Seth Aaron Fleury veel õnnelikult koos. Foto: KAYLA HAYES / CATERS NEWS / Caters News Agency

Kayla jätkas: «Ta käskis mul autost välja minna, ma tegin seda, ja selle järel viskas ta kõik asjad mulle vastu pead. Kui ma jõudsin tagasi enda autosse, siis mu jalg värises niivõrd palju, et ma ei saanud liigutada. Ma nägin, et ta hingas sisse ja püüdis mind suudelda, kui ma aga hakkasin end eemale tõmbama, siis surus hambad tugevamini kokku. Ma mäletan, et ta haukas minust kinni ja terve mu keha oli šokis. Ma ei tundnud peale rebenemise muud valu ja ma hakkasin karjuma. Siis ta tõmbas mind juustest, lõi pea ukse vahele ja sõitis minema. See kõik oli hullumeelne.»

Seth tunnistas end rünnakus süüdi ja talle määrati 12 aasta pikkune vanglakaristus.

Kayla Hayes ei saa oma suud pärast rünnakut täielikult liigutada.
Kayla Hayes ei saa oma suud pärast rünnakut täielikult liigutada. Foto: KAYLA HAYES / CATERS NEWS / Caters News Agency

Kuigi naine on rahul, et mees on vangis, jäid Kaylale rünnakuste püsivad armid. Naisele tehti erakorraline ilukirurgia, ta sai üle 300 õmbluse ja rünnakust saadud vigastused ei võimalda tal suud täielikult liigutada.

Kayla jätkas: «Kirurg pidi naha saamiseks võtma tükke minu näost ja põskedest, et alahuul uuesti kokku saada, sest see oli täielikult otsast rebitud. Ma leian, et ma olen armide tõttu väga ebakindel, noore naisena on see eriti raske. Aga ma saan lasta armidel end defineerida või seda ise teha, sest see näitab, mis raskusest ma olen üle saanud.»

«Osa minust suri selle rünnaku ajal, vahel tunnen ma sellest suurt kurbust, aga nüüd kui ma sellele päevale tagasi mõtlen, tean ma, et ma olen täna tugevam kui enne. Mulle öeldi, et Seth tegi seda meelega, et endast minu järgmise poiss-sõbra jaoks märk maha jätta. Seth oli väga kontrolliv ja kohtles mind nagu omandit, mitte tüdrukut. Ta oli väga manipuleeriv,» lisas Kayla.

Õnneks on naine aga leidnud uue armastuse endise sõbra näol. Blake on naisele kõik see raske aeg toeks olnud alates ajast mil ta oli haiglas.

Aasta pärast rünnakut tunnistas Kayla Hayes, et ta on praegu tugevam inimene kui enne.
Aasta pärast rünnakut tunnistas Kayla Hayes, et ta on praegu tugevam inimene kui enne. Foto: KAYLA HAYES / CATERS NEWS / Caters News Agency

Kayla sõnas: «Ta on hämmastav. Ta hoidis mind isegi siis, kui mul olid õmblused näos, ja ütles, et ma olen ilus. Ta korjas purunenud klaasikillud üles. Ta mängis minu paranemisel suurt rolli ja aitas mind minu kõige raskematel aegadel. Ta näitas mulle, et kõik mehed ei ole nagu minu eks, ja et maailmas on ka häid inimesi.»

Kayla kogub raha, et arstiarvete ja edasise paranemise eest maksta. Ta oli rünnaku tõttu sunnitud kolledžis käimise pooleli jätma ning kaotas selle tõttu stipendiumi. Kayla õppis siis hambaarstiks. Ta püüab nüüd suunata oma tähelepanu erialale, mis tegeleb koduvägivalla juhtumitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles