Video: elektroonilise muusika hitimeister Sigma jagab nippe, kuidas saada maailmakuulsaks artistiks

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval, 3. novembril toimub Saku Suurhallis MyHits Awards, kus lisaks kohalikele artistidele astub üles ka maailmakuulus Sigma. Elu24 tegi Briti poistega intervjuu ning uuris, millised tunded valdavad neid enne eelseisvat esinemist ning mis on see faktor, mis teeb ühe artisti suurepäraseks.

Briti muusikud saabusid Tallinnasse eile (vaata pilte SIIT!) ning juba homme õhtul esineb Sigma MyHits Awardsil. Millised tunded valdavad neid aga seoses eelseisva esinemisega? «See tuleb vägev. Meiega on veel kaks lauljat ja me esitame oma uut singlit «Anywhere» ja Daniel on ka siin, kes esitab «Nobody to Love» lugu, meil on oma väike asi käimas. See tuleb tore,» lausus Cameron Jason Edwards.

Teadupoolest saavad homsel MyHits Awardsil ka kõige paremad auhinnatud. Mis on aga Sigma arvates see, mis teeb ühe artisti suurepäraseks? «Head laulud,» arvas Justin Powell. «Muidugi ka hea imidž, tänasel päeval on see kõik nagu bränd. Inimesed ostavad etteasteid,» lisas omalt poolt ka Cameron Jason Edwards.

Elu24 uuris ka, kas poistel on oma karjääri ajal esinenud nii raskeid hetki, mil nad on tundnud, et jaks hakkab lõppema ning mõelnud hoopis loobumisele? «Muidugi, kui sa alustad, siis on alati ka keerulisi aegu ning sa üritad edukaks saada, aga sa ei tunne inimesi. Alati on tagasilööke, inimesed tahavad alati, et sa põruksid,» rääkis Cameron. Lisades: «Alati tuleb positiivselt edasi suruda.»

Millist nõu annaks Sigma aga noortele artistidele, kes vaatavad neid ja mõtlevad, et tahaks ka nii kaugele jõuda? «Hoia madalat profiili. Tee seda, mida sulle meeldib teha, proovi igapäevaselt edasi liikuda ning ole positiivne. Olles ise positiivne, tõmbad sa positiivsust ligi,» kinnitasid nad mõlemad.

Vaata ka täispikka intervjuud Sigmaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles