Pildid ja video: skandaalne näitlejanna Lindsay Lohan on avalikkuses tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine lapstäht Lindsay Lohan, keda täiskasvanuna on saatnud skandaalid, kadus mõned aastad tagasi avalikkusest, kuid nüüd tundub tagasi olevat.

Briti meedia teatel oli 32-aastane Lohan, kes peab Kreekas luksushotelle, 4. novembril Hispaanias Bilbaos MTV European Music Awards galal.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: AP/Scanpix

Ta kandis galale eelnenud pildistamisel kuldset minikleti ja ta juuksed olid taas punast värvi, olles vahepealsetel aastatel nii blondid kui pruunid.

Mustast sametist minikleidis ameeriklanna oli MTV auhinnagala üks õhtujuhte, kuulutades välja elektroonilise muusika auhinnasaaja.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: AP/Scanpix

Lohanil oli pikka aega probleeme narkootikumidega, kuid nüüd tundub olevat narkotarbimise lõpetanud.

Staar põgenes skandaalide eest esmalt Dubaisse, siis Kreekase. Talle kuulub kaks hotelli, millest üks on Mykonose ja teine Rhodose saarel.

Lohan sattus ka oma hotellide tõttu skandaali, kuna ähvardas kaks oma hotelli töötajat vallandada, kuna nad postitasid endast Instagrami tööriietega fotod, millel neil ei olnud vormijalatseid. Lohan nõuab, et ta hotellide töötajad kannaksid tööajal identseid vorme ja ühesuguseid jalatseid.

Staar elab Dubais, kus rajab omanimelist kuurorti ja valmistab ette tõsielusaadet, mis räägib tema elust.

Lohanit tuntakse mitmest filmist, kuid ka alkoholi- ja narkosõltuvusest. Ta on mitu korda käinud sõltuvusravil ning  teda on arreteeritud joobes juhtimise ja narkootikumide omamise eest.

Lohani karjäär sai alguse rolliga filmis «The Parent Trap» (Nagu kaks tilka vett), kus ta kehastas kaksikuid Anniet ja Halliet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles