Stig Rästal oli korralik toidu fopaa: omapärast paletti viskasid kana ja sulanud juust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästal oli korralik toidu fopaa: omapärast paletti viskasid kana ja sulanud juust
Stig Rästal oli korralik toidu fopaa: omapärast paletti viskasid kana ja sulanud juust Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Muusik Stig Rästa jagas oma blogis huvitavat sushi kogemust, mis pani mehe pead kratsima. Tema loodetud ehede jaapani sushi asemel põrkusid tal suus kana ja juust ja till.

Stig Rästa kirjeldas blogis mõned nädalad tagasi toimunud juhtunut, kus ta oli koos naisega tellinud Stockmannist komplekti sushit, mis tema arvas olevat hea hinna ja kvaliteedi vahega. Aga kui ta seda sööma hakkas, siis oli maitse ootamatult hangunud.

Stigile jäi Wolt kulleriäpi vaadates silma komplekt HULL assortii, milles oli 16 tükk sushit. Äpi pealt vaadates tundus Philadelphia toorjuustust, lendkalamarjast, lumekrabist ja lõhest koosnev sushi väga hea. Seega telliti see ära.

Kui sushi kohale jõudis ja Stig esimese ampsu võttis, siis tundus midagi valesti olevat. 

«Mu suus segunesid tõusva päikese maa maitsete ja nüansside asemel tavaline mingi kanapraadi meenutav asi. Tundsin ära riisi muidugi. Omapärast paletti viskasid, aga kordamööda kana ja midagi, mida võisin vanduda sulanud juustuks. Ei uskunud oma maitset ja mõtlesin, et okei proovin ühe veel. Teise rulliga oli suus kanapraad, mis kanapraad,» tõdes peene maitsega muusik.

Mees pani toas tule põlema ja uuris lähemalt, mida ta just söönud oli.

Sushi. Pilt on illustreeriv.
Sushi. Pilt on illustreeriv. Foto: Lilli Tölp /

«Suureks üllatuseks leidsingi küpsetatud sushi vahelt riisi, kana, tilli ja juustu, mis oli ära sulanud, kuid natuke juba ka hangunud,» sõnas Stig oma leiu kohta.

Wolti äppi uurides tuli välja, et tõepoolest, HULL assortii koosneb kahest sushist - üks koosneb Philadelphia toorjuustust, lendkalamarjast, lumekrabist ja lõhest, ning teine eesti juustust, kanast ja tillist.

Kogu olukord oli tingitud nii Stigi tähelepanematusest kui Wolti äpis, kus MySushi tootekirjeldus oli osaliselt peidus. Midagi hullu ei juhtunud, kuid Stig soovitas MySushi tootearenduse jätta, kus see ja teine, ning keskenduda sellele, milles nad head on - Kalifornia ja Philadelphia sushide tegemisele.

«Las Kana ja juust ja till jäävad Lidosse,» ütles Stig Rästa lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles