Victoria Beckham ehitas poeg Romeole tenniseväljaku, et temast saaks tennise «David Beckham»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romeo Beckham
Romeo Beckham Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti moelooja Victoria Beckham lasi ehitada oma pojale Romeole nende Cotswoldis asuva villa juurde kunstmuruga tenniseväljaku, kuna tahab, et ta pojast saaks tennisemaailma «David Beckham».

44-aastase briti seltkonnastaari poolt oma 16-aastasele pojale ehitatud tenniseväljak läks maksma 30 000 naela (34 260 eurot), teatab Daily Mail.

David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: Claude Paris / AP/Scanpix

Eksjalgpallur David Beckhami ja ta naise Victoria Beckhami poega Romeot peavad tulevaseks tenniseässaks ka mitmed praegused tipptennisistid, kelle sõnul on noormehel olemas kehalised eeldused, tahe ja pühendumus, et temast saaks tennisist.

David Beckham ja ta poeg Romeo tennist vaatamas
David Beckham ja ta poeg Romeo tennist vaatamas Foto: Toby Melville / Reuters/Scanpix

Beckhamid palkasid tuntud aiakujundaja Marcus Barnetti, et oma koduaed muuta tänapäevasemaks ja kodusemaks. Lisaks tenniseväljakule tahavad nad ujumiseks sobivat kunstveekogu, kuid mitte basseini, õuna-, pirni- ja ploomiaeda ning kriketiväljakut.

Tenniseväljak rajati paika, kus varem oli kohaliku kogukonna jalgpalliväljak, mille Beckhamid lasevad ümber kujundada.

«Romeo tennisemängimine andis perele idee, mida nad võiksid oma aeda ehitada. Victoria lõi kodus tingimused, et poeg saaks harjutada ka seal,» lausus Beckhamite peresõber.

David Beckham ja ta poeg Romeo
David Beckham ja ta poeg Romeo Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

«Eksjalgpallurist isa David Beckham sai juba paar aastat tagasi aru, et poeg Romeo on tennises andekas ja ta palkas talle eratreeneri. Vahel mängib ta ka ise pojaga tennist,» teatas allikas.  

Londonis olles treenib Romeo Beckham eliitses Elizabeth II nimelises tenniseklubis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Arvati, et David Beckham soovib oma kolme poega näha jalgpalluritena, nagu ta ise oli, kuid ta siiski annab neile võimaluse tegeleda nende spordialadega, mis neile meeldivad ja paremini sobivad.

Samas kuulsa paari seitsmeaastane tütar Harper on suur jalgpallifänn ja käib jalgpallitrennis.

David Beckham ja ta tütar Harper
David Beckham ja ta tütar Harper Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Romeo õppis lapsena jalgpalli Arsenali jalgpalliklubi akadeemias, kuid langes sealt 13-aastasena välja. Pärast seda oli ta isa David Beckhamile öelnud, et ta ei taha enam jalgpalli mängida.

Beckhamid ostsid Costwoldis asuva vana maja ja selle juurde kuuluva maa möödunud aasta detsembris 6,17 miljoni naela (7 miljoni euro) eest ning asusid seda ümber ehitama ja muutma.

Beckhamite kõige vanem laps on 19-aastane poeg Brooklyn ja kolmas poeg on 13-aastane Cruz.

David Robert Joseph Beckham (sündinud 2. mail 1975 Leytonstone'is) on endine jalgpallur, Inglismaa jalgpallikoondise parempoolkaitsja.

Beckham mängis Inglismaa koondises 115 mängu, nendest 58 kaptenina ning lõi 17 väravat.

Beckham teatas 16. mail 2013, et kavatseb tippspordist loobuda ning 18. mail 2013 lõpetas ta oma 20 aastat kestnud sportlaskarjääri.

David ja Victoria Beckham abiellusid 1999. aastal. 

David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: CHRIS JACKSON / AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles