Video: juutuuber Martti Hallik paljastab, mis toimus tegelikult MyHits Awardsil lava taga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Myhits Awards 2018, Ariadne ja Martti Hallik
Myhits Awards 2018, Ariadne ja Martti Hallik Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Populaarne juutuuber Martti Hallik pani üles põneva video, kus näitab, mis suurejoonelise auhinnagala MyHits Awards lava taga tegelikult toimus.

Sotsiaalmeediastaar Martti Hallik näitab oma Youtube'i kanalisse üles riputatud videos, mis toimus MyHits Awardsi ajal Saku suurhallis kohtades, kuhu telekaamerad ei sattunud.

Videos paljastab juutuuber ka oma isiklikud lemmikud auhinnagalalt. «Maian oli kindlasti üks tugevamaid esitusi sel sündmusel, veel meeldis mulle Iiris ja WATEVA,» rääkis Martti ja kurvastas, et paljud silmapaistvad etteasted jäid teleülekandest välja.

Videosse on võetud ka emotsionaalsed hetked, mil Martti elukaaslane Ariadne aasta Instagrami artistiks kuulutati. Samuti on kaamerasilma ette jäänud moment, kus Andres «NOËP» Kõpper Mattias «Kapatu» Naaniga tüli norib.

Martti näitab videos ka T-särki, millega ta uhket auhinnagalat väisas. Nimelt on mees särgile trükkinud ühe seksika pildi oma elukaaslasest.

Vaata videot:

MyHits Awardsil oli Martti koos elukaaslase Liina Ariadne Pedanikuga nomineeritud aasta juutuuberi auhinnale. Kategooria võit läks aga hoopis 116 000 jälgijaga Andrei Zevakinile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles