Angelina Jolie ja Brad Pitti kohtulahing on jõudnud otsustavasse faasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt 2011
Angelina Jolie ja Brad Pitt 2011 Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / REUTERS/Scanpix

Hollywoodi staarid Angelina Jolie ja Brad Pitt lahutasid 2016, kuid peavad seni kohtulahingut kuue lapse hooldusõiguse üle.

54-aastase Pitti ja 43-aastase Jolie kohtusaaga on jõudnud otsustavasse faasi, mis algab 4. detsembril ning kohtunik peaks aasta lõpul teatatama, kellest saab laste põhihooldaja, edastab Daily Mail.

Kuulus paar jõudis laste hooldamise suhtes ajutisele kohtuvälisele kokkuleppele, mille kohaselt on lapsed osa aega ema juures ja osa aega isa juures. Laste üleandmine üksteisele käib sotsiaaltöötaja ja lastehooldusametnike silme ees.

Kinnitamata andmetel tahab Jolie saada kuue lapse ainuhooldajaks, samas kui Pitt tahab lastehooldust Jolie’ga jagada.  

Brad Pitt ja Angelina Jolie 2012
Brad Pitt ja Angelina Jolie 2012 Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

Staaride tüliõunaks on ka nende ühisvara, mille nad loodavad kohtu abil ära jagada. Neil ei olnud 2014. aastal abielludes abieluvaralepingut ja selle tõttu on jagamine keeruline.

Paaril, kes kohtus 2005. aastal menufilmi «Mr. and Mr. Smith» võtetel, on kuus last, kellest kolm on bioloogilised ja kolm adopteeritud. Neil on 17-aastane poeg Maddox, 14-aastane poeg Pax, 13-aastane tütar Zahara, 12-aastane tütar Shiloh ning kümnesed kaksikud Knox ja Vivienne.

Brad Pitt ja ta kuuest lapsest kolm: Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt ja Maddox Jolie- Pitt
Brad Pitt ja ta kuuest lapsest kolm: Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt ja Maddox Jolie- Pitt Foto: Tammie Arroyo / AFF/EMPICS Entertainment/Scanpix

Jolie käis vahepeal kahe lapse, Maddoxi ja Paxiga Lõuna-Koreas, sest Maddox tahab pärast keskkooli lõppu asuda õppima Seouli ülikooli.

Angelina Jolie ja ta poeg Maddox Jolie-Pitt
Angelina Jolie ja ta poeg Maddox Jolie-Pitt Foto: MARK BLINCH / REUTERS/Scanpix

Pittil on Los Angeleses käsil uue filmi «Once Upon A Time in Hollywood» võtted, selle režissöör on kuulus Quentin Tarantino.

Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio (paremal)
Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio (paremal) Foto: ANDREW COOPER / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Möödunud nädalalõpul kutsus Pitt koos kaasstaari Leonardo DiCaprioga ameeriklasi üles minema vahevalimistel valima. 4. novembril osales Pitt Hollywoodi filmiauhindade galal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles