7 trikki, kuidas hotellis ööbimiselt raha säästa

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nils Weymann / PantherMedia / Nils Weymann/Scanpix

Veteranreisijad teavad, et hotellides on võimalik ööbida ka väga soodsalt. Aga kuidas seda teha?

Insider rääkis reisiekspertidega ning pani kokku nimekirja headest nõuannetest, mida tasub järgida.

  1. Broneeri tuba otse hotelli kodulehelt. See on viga, mida teevad paljud turistid – nad usaldavad broneeringuteks allahindlusi lubavaid saite. Kui sa aga broneerid toa, kasutades selleks hotelli kodulehte, on hinnad peaaegu alati odavamad
  2. Hakka püsikliendiks. Pole vahet, kui sageli sa reisid – kui sa liitud püsikliendinimekirjaga, saad sa koheselt paljud teenused odavamalt.
  3. Jää brändile truuks. Kui sa juba oled liitunud mõne hotelliketi püsikliendiprogrammiga, püüa olla võimalikult truu. Nii kogud rohkem boonuspunkte.
  4. Sa kulutad parkimisele. Hotell võib tunduda soodne, kuid kui sa pargid selle ette tänavale, võib parkimistasu olla päris kopsakas. Tee ära kodutöö ning leida soodne parkimine lähistel.
  5. Sa maksad teenuste eest, mida sa ei kasuta. Jah, see hotell on küll uhke, kuid kui väljas on nii külm, et sa ei saa basseini kasutada, siis kas ikka on mõtet selle eest kaude maksta?
  6. Sa broneerid toa liiga vara. Leia hotell nädal kuni kümme päeva enne väljalendu. See on ajaaken, mil hotellid kipuvad oma hindasid langetama, kuna kardavad kaotada tühjaks jäänud tubade pealt.
  7. Sa ei mõtle alternatiividele. Sa võid olla harjunud alati hotellis ööbima, aga kui vajad peavarju vaid üheks ööks, siis võib märksa soodsam hostel asja ära ajada. Hostelites on tavaliselt ka söögitegemisvõimalused, seega säästad sa ka õhtusöögi pealt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles