Pildid: inglanna sai teda tabanud õlleklaasi tõttu peavigastuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šotimaal Edinburghis Murrayfieldi staadionil toimus õllefestival, mis Saksamaa kuulsa õllefestivali järgi kannab nime Oktoberfest.

Seal ettekandjaks olnud 23-aastane Anna Hume sai peavigastuse, kui üks klientidest lennutas tema poole õlleklaasi, mis ta pead tabas, edastab News Service South West.

Inglannast ettekandja sai Edinburghi õllefestivalil peavigastuse
Inglannast ettekandja sai Edinburghi õllefestivalil peavigastuse Foto: South West News Service/Scanpix

Hume’i sõnul visati teda õlleanumaga 3. oktoobril umbes kella 21.30 paiku. Klaas lendas naisele kuklasse ja ta kukkus sellest hoobist maha. Talle anti õllefestivali meditsiinitelgis esmaabi.

Kohale kutsutud parameedikute teatel oli naise kuklas kahesentimeetrine haav, millest voolanud vere peatamine oli keeruline. Naine viidi haiglasse, kus ta sügavat haava liimiti.

Edinburghi politsei otsib õlleklaasi viskajat, kuid seni ei ole teda tabatud. Tõendid näitasid, et klaas visati õllefestivali VIP alalt.

Inglannast ettekandja Anna Hume sai Edinburghi õllefestivalil peavigastuse. Hume'i tabanud õlleklaas
Inglannast ettekandja Anna Hume sai Edinburghi õllefestivalil peavigastuse. Hume'i tabanud õlleklaas Foto: South West News Service/Scanpix

Hume’i sõnul oli tal õnne, et ta raskemalt vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles