Issand, mis fotod! Kas maailmarändurid Juhani ja Katri riskivad Indoneesias eluga!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhani Särglep ja Katri Palm.
Juhani Särglep ja Katri Palm. Foto: Instagram

Maailmarändurite Juhani Särglepa ja Katri Palmi seiklusjanul pole piire. Paar on Instagrami üles pannud pildi, kus kihutavad Indoneesias mootorratta seljas mööda asfaltteed. Nagu sellest veel ei piisaks, seisab naine kaherattalise peal püsti! Juhani julgustükk jätab aga lausa sõnatuks...

Maailmarändurid Katri Kats ehk Katri Palm ja Juhani Särglep, kes äsja MyHits Awardsi auhinnagalal aasta influencer'iteks valiti, on pagenud Indoneesiasse Bali sooja päikese alla, kus päevast päeva valitseb 30-kraadine kuumus.

Katri on Instagrami üles pannud nõnda hulljulge pildi, et tekib lausa mure, ega paar pole päikesepistet saanud. Nimelt sõidab staarpaar motorolleriga mööda asfaltteed ning Katri seisab kaherattalise peal püsti, näidates kaamera poole keskmist sõrme.

Aasta mõjutajateks nimetatud instastaaridel, kellel on kahe peale kokku üle 120 000 jälgija, pole peas ka kiivreid. Millist eeskuju see küll noortele näitab?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

Juhani üles pandud pilt viib asjad aga sammu võrra edasi. Nimelt on «MiinusMiljoni» videotest tuntuks saanud instakuulsus roninud lennuki kokpitti ning upitab end lennumasina esiaknast välja, taustal vaid pilved ja kaugele maha jäänud maapind.

Kuulsime ju alles hiljuti, kuidas Kanada räppar Jon James muusikavideo võtete ajal lennuki tiivalt alla kukkus ja elu kaotas – kellelgi pole vaja, et see traagiline juhtum korduks. Juhani, ole ikka ettevaatlik!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️JUHANI SÄRGLEP (@juhanisarglep) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles