Instapiigad läksid tülli: Brigitte Susanne Hunt vihjab, et tuhandete lemmik Katri Kats ostab endale jälgijaid (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri Kats ehk Katri Palmi (foto: Instagram) ja Brigitte Susanne Hunt (foto: Madis Sinivee).
Katri Kats ehk Katri Palmi (foto: Instagram) ja Brigitte Susanne Hunt (foto: Madis Sinivee). Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt annab mõista, nagu oleks populaarne sisulooja Katri Kats endale Instagramis jälgijaid ostnud. Kats ei jää vastust võlgu ja avaldab Instagram Storys oma versiooni.

Brigitte Susanne Hunt tegi Instagram Story'sse postituse, jagades oma jälgijatele linki, kust peaks välja lugema selle, millised sotsmeedia kasutajad on endale jälgijaid juurde ostnud.

«Usutav ka see, et enamikel piltidel on 2000 laiki, aga 73 tuhat followeri,» kirjutas Hunt postituses. «Ma ei näe followeride ostmises probleemi, aga seda peaks julgema ka tunnistada.»

Kuvatõmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st. Foto: Brigitte Susanne Hunt / Instagram Story

Hundi Instagrami Story'le vastab krüptiliselt Katri Kats ehk Katri Palm isiklikult. Kuigi pole just vaja olla geenius, et Hundi jagatud leheküljele minna ja kindluse mõttes kontrollida, kelle pihta ta ikka noole lendu lasi. Veendu ise tabelist: 

Vasakul: kuvatõmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st. Paremal: kuvatõmmis socialblade.com leheküljelt.
Vasakul: kuvatõmmis Brigitte Susanne Hundi Instagram Story'st. Paremal: kuvatõmmis socialblade.com leheküljelt. Foto: Instagram.com/Socialblade.com

Katri Kats selgitas omalt poolt Instagram Storys, et ta on väga teadlik sellest, et Instagrami tema jälgijaskond on pidevalt miinusesse langemas.

Suurt jälgijate tõusu selgitas ta sellega, et alles hiljuti postitas temaga koos pildi Frederikke Lykke Lindh (Instagramis populaarne mõjutaja, ujumisriiete brändi looja) ja just see tõi talle kohe üle 400 uue jälgija. 

«Ma teadsin for fact, et kellelgi on midagi öelda ja tuli ära,» lisas ta.

Kuvatõmmis Katri Katsi Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Katri Katsi Instagram Story'st. Foto: Katri Kats/ Instagram Story

«Viskab veits üle, kuidas üks inimene arvab, et ta võib lambist mingit jama hakata kellegi kohta tootma ja rääkida, mis iganes. Kui ma ostaks followere, siis mul oleks juba 200K (kaksada tuhat - toim.), believe me

Ent see pole veel kõik! «Parim on selle asja juures see, et isik on mu lambist mingi hetk ära blokkinud Instagramis ja Facebookis, kuigi varem oli kõik ok,» jätkas Katri Kats oma Instagram Story's. 

«Aga ikka käib ja stalkib mind... Siinkohal mainiks ka ära, et kõik hakkas juhtuma peale seda, kui keeldusime tema veebisaatesse minemast,» lõpetas Katri Kats oma postituse.

Kuvatõmmis Katri Katsi Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Katri Katsi Instagram Story'st. Foto: Katri Kats/ Instagram Story

Pärast artikli ilmumist selgitas Brigitte Susanne Hunt sotsmeedia vahendusel, mis põhjusel ta Katri Katsi Instagramist ja Facebookist ära blokkis: «Muidugi ma solvusin ja blokkisin ära. Mu blogi on minu beebi.» 

«Igaljuhul edu mõlemale ja beef ei olnud minu eesmärk,» jätkab Hunt, ent lisab siiski postituse lõppu: «Nii, nagu sul on õigus arvata, et mu blogi on sitt, on mul õigus arvata, et engagement rate 6% = ostetud followerid.»

Kuvatõmmis Instagram Story'st.
Kuvatõmmis Instagram Story'st. Foto: Brigitte Susanne Hunt / Instagram Story
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles