Mis on see üks asi, mida Prints Charlesi naine Camilla vihkab reisimise juures?

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images / Scanpix

Prints Charlesi abikaasa Camilla, Cornwalli hertsoginna on käinud lugematutel kuninglikel visiitidel, kuid saladuseks on jäänud see, et naise jaoks tekitab üks asi reisimise juures suurt ebamugavust.

Camilla Parker Bowles abiellus Prints Charlesiga 2005.aastal ja on alates sellest ajast teda kuninglikel visiitidel saatnud. Nüüd on paljastatud üks asjaolu, mis Camillale reisimise juures üldse ei meeldi. Nimelt ei meeldi Clarence'i maja pressiesindaja sõnul Camillale lennukiga lennata.

Pressiesindaja ütles: «Hertsoginnale ei meeldi lennukiga lennata, aga mõnikord peab ta sellest hirmust üle olema ja siiski lendama.»

Näiteks hiljuti lõikas hertsoginna oma kuningliku tuuri koos tulevase kuningaga Lääne-Afrikasse lühemaks. Prints Charlesi nähti saabumas Lagose lennujaama Nigeerias ilma oma naiseta, kui kätte oli jõudnud üheksa päevase tuuri eelviimane päev.

Tegelikult ei olnud Camilla varajane lahkumine kellegi jaoks šokk, vaid see oli juba varasemalt nii planeeritud. Sama asja tegi hertsoginna ka paari Austraalia visiidil, mis toimus varasemalt sel aastal, vahendab express.co.uk.

Allikas paleest ütles, et Cornwalli hertsoginna ei taha ennast liialt koormata. Ka Austraaliast varem lahkumine oli planeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles