Kuidas osta e-poodidest kaupu eriti soodsalt?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põldma kaubandus

Maailma suurim allahindluskampaania Singles Day 2018 ja Eesti E-kaubanduse Liidu korraldatav E-smaspäev on kohe kohal! See aasta saab aga šopata hoopis julgemalt, sest nüüd on võimalik rahvusvahelistest e-kaubamajadest osta kaupu kuumaksu põhiselt.

E-kaubandus on tegemas tõelist revolutsiooni, sest kunagi varem pole selle mahud olnud sellised nagu näitab hiljutine statistika. Ka Eestis ostis 2017. aastal veebipoest riideid, tarbeesemeid või elektroonikat 70 protsenti eestlastest ning sellise numbriga ei jää me Euroopa keskmisest palju maha. Eriti kasvab e-poodide populaarsus enne suuremaid e-poodide sooduskampaaniad, mil suur osa seal müüdavast kaubast on eriliselt hea hinnaga.

Üheks selliseks on näiteks USAst alguse saanud ja Euroopas kiiresti populaarsust koguv Black Friday, mis toimub sel aastal 23. novembril, kuid ülimalt hea hinnaga pakkumisi leiab lausa terve novembri kuu jooksul. Seega tasub oma lemmikpoodidel juba täna silma peal hoida. Veel enne seda tuleb meeles pidada kahte teist tarbijale tähtsat päeva. Sellel pühapäeval toimub suur Hiina ostupüha Singles Day, kus meeletut kaubavalikut ja parimaid soodustusi pakub Aliexpress. Nii nagu Black Friday, on ka Singles Day üks maailma suurimatest allahindluskampaaniatest ning eeltellimused on seal nüüdseks alanud. 12. novembril leiab aset meie oma E-smaspäev, kus kohalikud e-poed on kogu kauba pannud soodsamalt müüki.

Kõige jaoks raha ikkagi ei jätku

Siiski võib tekkida olukord, kus pakutav kaup on küll poole odavam kui enne, aga selle ostmiseks ei jagu ikkagi raha. Rahvusvahelised e-poed igakuist regulaarset tasumise võimalust ei paku ning kogu summa tuleb ihaldatud asja ostmiseks ühe korraga välja käia. See aga tekitab tihti olukorra, kus soovitud elektroonikaseade, riideese või käekell tuleb „riiulile“ jätta ning sellest loobuda.  

Täissummat pole kohe vaja maksta

Uus kodumaine teenus BuyPlan on loodud just selleks, et sarnased olukorrad šoppajatele enam takistuseks ei saaks. Ehk siis pole tarvis kogu summat koheselt välja käia, samas ei pea loobuma ka ihaldatud esemest.

BuyPlan pakub väga head võimalust neile, kes tellivad populaarsetest rahvusvahelistest veebipoodidest kaupu või teenuseid ja tahaksid täissumma asemel maksta selle eest kuumaksetega. Selline võimalus on ostudel alates 200 eurot ning ühe inimese kohta on võimalik osta kuni 10 000 euro ulatuses. Kogu ülejäänud ostuprotsessiga tegeleb BuyPlan ise ning ka kauba tagastussüsteem töötab täpselt samamoodi nagu enne. Peale muude kaupade saab osta lennupileteid, hotellide broneeringuid, autosid ning ka igasugu erinevaid teenuseid. Seda kõike igakuiste maksetena ja ilma sissemaksuta!

Ainuke piirang on, et e-pood peab saatma oma kaupa kindlasti Eestisse. Seega saab muretult tellida Eestis populaarsetest e-poodidest nagu eBay, Amazon, Asos ja Aliexpress, seda kuni 10 000 euro ulatuses. Muuhulgas ei ole ka piirangut kauba mahu osas ehk ostukorvi ridu võib e-poes olla piiramatu arv ning kaupa võib tellida erinevatest e-poodidest. See on ainulaadne võimalus, millest Eesti ostja pole kunagi varem osa saanud.

Igakuiste maksetega ostud eriti lihtsalt

Kogu protsess käib samm-sammu haaval ning on tehtud eriti lihtsaks. Esmalt tuleb BuyPlan’i lehele sisestada soovitava toote või teenuse link (URL), seejärel valida makseperiood ning viimaks esitada taotlus. Nii lihtne see ongi! Edasise eest hoolitseb BuyPlan koostöös LHV Finance’iga, kes ühtlasi pakubki kuumaksu põhist teenust.

Mis veel parem, novembris toimuva kampaania puhul kannab BuyPlan ostusummast igale ostjale boonusrahana 5 % tema kontole tagasi. Ostes ükskõik, millisest e-poest asju, on viieprotsendiline rahatagastus garanteeritud. Kampaania kehtib ka e-poes juba allahinnatud kaupadele.

Tähelepanu! Käesolev tekst on kirjutatud finantsteenuseid osutava organisatsiooni poolt. Enne finantsteenuse lepingu sõlmimist soovitame Teil tutvuda finantsteenuse tingimustega, konsulteerida spetsialistiga ning tutvuda krediidi kulukuse määra näidistega.

Sisene BuyPlan`i veebi: BuyPlan

Copy
Tagasi üles