Täna saates «Nädalalõpp Kanal 2ga»: Henrik Normann räägib elust hammasratastel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 on Kanal 2 meelelahutusshows «Nädalalõpp Kanal 2ga» kohal tõeline staariparaad: Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga külas juttu vestavad laulja Koit Toome koos abikaasa Kaia Triisaga, näitleja Tiit Sukk, lavastav näitleja Henrik Normann ja ansambel Naised Köögis.

Täna saab «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates näha ja kuulda aasta ema lauluga Eesti muusikataevasse lennanud ansambel Naised Köögis uut pala «Vinge papa».

Külla tuleb ka seni eeskätt komöödianäitlejana tuntud värske filmirežissöör Henrik Normann, kes räägib oma just kinolinale jõudnud uuest filmist «Elu hammasratastel».

Kristjan Jõekalda teeb avastuse, et Koit Toome on saates juba viiendat korda, kuid iga kord on ta siin olnud erineva naisega. Seekord on Koit kaasa võtnud oma elukaaslase ja laste ema Kaia Triisa. Koit on olnud temaga koos juba üksteist aastat ja lõpuks tegi talle ka abieluettepaneku. «Ma kaks päeva ei maganud ega söönud ja mõtlesin, kuidas seda teha. Seda ju koolis ei õpetata, meenutab Koit, mida tundis enne abieluettepaneku tegemist.

Eriti lõbusaks läheb aga siis, kui stuudiosse tuleb näitleja Tiit Sukk. Temaga räägitakse naistest ja ämmadest seoses uue komöödialavastusega «Naised» ning mõõtu võetakse ämmadest anekdootide rääkimisel. Jõekalda järjekordne ime-test selgitab välja, kui head väimehed on Teet ja Tiit oma ämmadele.

Meelelahutussaade «Nädalalõpp Kanal 2ga» naerutab Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast reportaaži «Roaldi nädal: Vormis naised».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles