Mängukaaslased puresid 17 kuust tüdrukut nagu koerad (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willow-Ivy Doherty sai näkku eluaegsed armid
Willow-Ivy Doherty sai näkku eluaegsed armid Foto: Ben Lack

Väike laps sai eluaegsed armid, kui tema eakaaslased hammustasid teda enam kui 15 korda.

17 kuune Willow-Ivy Doherty langes oma eakaaslaste rünnaku ohvriks, kui tema mängukaaslased teda mitmel korral hammustasid. Willow ema Becky väitis hiljem, et Leedsis Inglismaal toimunud intsidendi järel seisis umbes kolme-aastane poiss tema tütre kohal, verest nõretav suur naeratus näol, vahendas The Sun.

33-aastane ema sõnas: «Ta näeb välja nagu ta oleks koerte ja mitte teiste laste poolt puretud.»

Willow't hammustati näost neljal korral, kahel korral sõrmedest, kolm korda seljast, mitmeid kordi peast, ühel korral kõrvast, ühel korral õlast, randmest ja jalast.

Intsident leidis mängukeskuses aset reedel, 2. novembril.

Becky sõnas, et lapsed viidi sündmuskohalt minema teise vanema poolt, ning töötajad tormasid Willow juurde talle kohe esmaabi andma.

Becky lausus: «Teine lapsevanem tõmbas poisi Willow juurest eemale. Poiss hoidis hammastega tema kaelast kinni.»

Willow viidi koheselt haiglasse, sai seal B-hepatiidi vastase süsti ning ravi lahtiste haavandite vastu.

Ema väidab, et teine vanem ei tulnud välja enne, kui ta hakkas poisilt nõudma, kus ta ema on. Becky lisas, et laps seisis vanema venna juures, ning spetsialist ütles hiljem: «Nad ütlesid, et tüdruku kehal on kahe erineva lapse hambajäljed.»

Becky väitis, et teine vanem oli talle öelnud, et lapsed nii teevadki.

Mängukeskuse pressiesindaja sõnas, et Willow sai kohe pärast rünnakut esmaabi. Nad rõhutasid fakti, et vanemad peaksid avalikes mängukeskustes oma lastel silma peal hoidma.

West Yorkshire'i politsei kinnitas, et nad said kõne, et ühte last oli kolme-aastase poisi poolt hammustatud. Lastekaitset teavitati poisist, kes tüdrukut hammustas. Juurdlust ei alustatud, kuna kõik süüalused olid kriminaalvastutuse jaoks liiga noored.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles