Vaat, mis kõik välja tuleb! Kuninganna Elizabeth II hoiatas prints Harryt nipsaka Meghani eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle, prints Harry ja kuninganna Elizabeth II. Juuni 2018.
Meghan Markle, prints Harry ja kuninganna Elizabeth II. Juuni 2018. Foto: POOL / REUTERS

Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II hoiatas isiklikult prints Harryt enne pulmi Meghani nipsaka suhtumise ja käitumise eest.

Nimelt sekkus kuninganna Elizabeth II asjasse pärast pingelisi läbirääkimisi selle osas, millist tiaarat peaks Meghan Markle oma pulmapäeval kandma, vahendab The Sun.

Kuningliku perega seotud allikate sõnul olevat Meghan esiti tahtnud smaragdidega kaunistatud tiaarat, ent kui neile teatati, et see pole võimalik, polnud tulevane Sussexi hertsog ja hertsoginna asjadega käiguga rahul.

Meghan Markle oma pulmapäeval. 19. mai 2018.
Meghan Markle oma pulmapäeval. 19. mai 2018. Foto: POOL / REUTERS

Richard Jobsoni uus raamat paljastab, et enne pulmi olevat prints Harry oma töötajatele öelnud: «Mida Meghan tahab, seda Meghan ka saab.»

Ent pulmas kandis Meghan Markle (37) siiski hoopis tiaarat, mille valis välja kuninganna Elizabeth II isiklikult.

Allikas sõnas: «Meghani süda kuulus smaragdidega tiaarale ning Harry sai maruvihaseks, kui talle öeldi, et Meghan ei saa oma pulmapäeval seda kanda.»

«Tiaara päritolu polnud võimalik kindlaks teha. Muretseti, et see võib algselt Venemaalt pärit olla.»

«Tekkis väga tuline vaidlus, mis pälvis selle, et kuninganna soovis Harryga omavahel rääkida. Ta ütles Harryle: «Meghan ei saa kõike, mida ta tahab. Ta saab selle tiaara, mille mina talle annan.»

Allika sõnul olevat Elizabeth II seadnud kahtluse alla ka Meghan Markle'i soovi kanda loori, sest tegemist oli Markle'i teise abieluga.

«Kuninganna sõnum oli, et Meghan peab hoolega mõtlema selle üle, kuidas ta töötajatega käitub ning millised on kuninglikud protokollid.»

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. juunil Cheshire'is
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan 14. juunil Cheshire'is Foto: PHIL NOBLE / AFP/Scanpix

Intervjuudes on Meghan aga rääkinud, et tiaara valis välja hoopis tema, kui nad koos Harryga (34) Buckinghami palees kuningannal külas käisid, et valikud üle vaadata.

Samuti on nüüd välja tulnud, et Sussexi hertsoginna Meghani ja Cambridge'i hertsoginna Catherine'i vahel on olnud lahkhelisid selle suhtes, kuidas tuleks töötajatesse suhtuda.

Allikas sõnas: «Meghan võib olla väga keeruline.»

«Tal on väga kõrged standardid ning ta on harjunud töötama hollywoodilikus keskkonnas.»

«Ent kuninglikus majapidamises suhtutakse töötajatesse teistsuguse lugupidamisega. Näiteks Kate on alati olnud väga ettevaatlik selle osas, kuidas ta töötajatega käitub,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles