Nüüd selge! Nemad valiti Eesti parimaks noortebändiks ...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Rock Cafés võistluse Noortebänd finaal, mille võitjaks kuulutati pärimusmuusika radadel liikuv Duo Ruut. Vaata fotodelt, kuidas selgusid Eesti muusika tulevikutähed!

Kevadel 18. hooaega alustanud Noortebänd on jõudnud lõpusirgele ning täna selgub, kes kuuest finalistist kroonitakse Noortebänd 2018 võitjaks. Võistlustulle astuvad Muster, Johanna Randmann, Sleeping Youth, Bourbon Sugar, Duo Ruut ja Steven Ilves.

Žürii koosseisu kuuluvad Mart Normet, Bert Prikenfeld, Mick Pedaja, Ingrid Kohtla (TMW), Liisi Koikson, Helina Hilimon (Kinema) ja Sandra Perens. Esmakordselt saavad ülekande ajal kaasa elada ka televaatajad, kes saavad hääli anda oma lemmikule. Õhtut juhib Bert Järvet.

«Usun, et tänane finaal saab olema äärmiselt huvitav. Žanrite mitmekesisus peaks pakkuma kõigile midagi. Meil on see aasta etno-folki, poprokki, bluusi, singersongwritingut, artpoppi,» tunnistab Noortebänd 2018 peakorraldaja Märt Truman.

Noortebänd 2018 paneb võitjale koostöös Kinemaga välja ligi 3500 euro väärtuses auhinna, mis sisaldab Eurosonic Festivali külastamist ja esimese singli valmistamist koos tuntud Eesti muusikaprodutsendiga.

Finaalgala otseülekannet on võimalus vaadata Telia TV ja MINU.TV vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles