Galerii: Eesti esimest suurejoonelist drag show'd tulid rongijaama kaema sajad peojanulised huvilised (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Tallinnas suurejooneline ja lõbus drag show, mille peaesinejaks oli miljonite lemmik Aquaria.

Glitter ja glämm ei lõppenud sellega. Eile täitus Balti Jaama Ootepaviljon erakordselt ülevoolava rahvusvahelise seltskonnaga Eesti ajaloo suurimaks drag show'ks! See oli kindlasti 2018. aasta meeleolukaim kontsertelamus/pidu, millest said osa sajad huvilised.

«Bonjour!» Jah, õhtu staar oli New Yorgi drag queen Aquaria, kes kostitas oma publikut alati ekstravagantseima showga! Aquaria on põhjusega «RuPaul’s Drag Race'i» värskeim võitja – tema unikaalne drag esteetika ja lavaline olek on meeliülendavad! Aquaria on tõeline staar, kes tuuritab peale saate võitu pausideta üle maailma: Tallinn oli tema Euroopa tuuri alguspunkt! Järgnevatel õhtutel võib teda näha mitmes suurlinnas nagu näiteks Milano, Amsterdam, London ja Pariis.

Ometi ei piirdunud show peaesineja Aquariaga. Tõeliseks elamusterohkeks drag show’ks oli Ootepaviljonis kohal nii armastatud välismaised kui ka kallid kodumaised drag artistid. 

Show’d juhtis põhjamaade tuntuim drag õhtujuht Admira Thunderpussy (SWE), laval pakkus kuumust imeline avant-garde drag queen Madame Heinz (SWE). Muusikat ja vaibe serveerisid ekstravagantne Emily Meow (UK) ja glamuurne Nebraska Jones (EST) ning õhtu lõpus võttis vaibi teatepulga üle kõigisõbralik kodumaine üritusesari BÄM!; muusikat pakkusid Chloé LaGucci ja Rebeka Rabota ning silmailu/seksikaid vaibe - BÄM! Girlz.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles