Katrin Siska avaldas, miks tema koos Vanilla Ninjaga näosaates kaasa ei teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska ei saanud näosaates kaasa teha, kuna ei viibinud Eestis.
Katrin Siska ei saanud näosaates kaasa teha, kuna ei viibinud Eestis. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/EMF

Paljud kindlasti mõtlesid, et kui Tanel üleeelmisel nädalal sai kohustuse imiteerida Vanilla Ninja tüdrukutebändi, kellena endine rokkar üles astub. Kui saade eelmisel pühapäeval eetrisse jõudis, siis selgus, et Padar oli laval koos Lenna ja Piretiga, kuid puudu oli Katrin Siska.

Tanel Padar organiseeris paljudele Vanilla Ninja fännidele meeldiva üllatuse, kui dragi riietudes tõi taaskord lavale armastatud tüdrukutebändi. Koos temaga olid laval päris Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis-Milder. Padar parodeeris Maarja Kivi, kes praegu Ameerikas elab ja töötab.

Kuid kus oli Katrin Siska?

Peale Lenna ei ole ka näiteks Piret palju laululavadele sattunud, tegutsedes selle asemel hoopis ajakirjanikuna saates «Pealtnägija».

Elu24 võttis Katrin Siskaga ühendust ja küsis, miks ta Padari esitusest välja jäeti? 

Siska ise ei saanud saates kaasa teha. «Ma viibisin võtete ajal Eestist liiga kaugel, et kaasa teha. Seepärast mind saates näha polnudki,» põhjendas laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles