Skandaalne Peeter Ernits paneb teisele sõnu suhu: Jürgen Ligi soovitas presidendil robotiga seksida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne Peeter Ernits paneb teisele sõnu suhu: Jürgen Ligi soovitas presidendil robotiga seksida
Skandaalne Peeter Ernits paneb teisele sõnu suhu: Jürgen Ligi soovitas presidendil robotiga seksida Foto: Margus Ansu

Skandaalne poliitik Peeter Ernits, kes hiljuti vahetas Keskerakonna EKRE vastu, sõnas, et Kaljulaidil ei tohiks lasta ÜRO rändelepingule kätt alla panna, ja lisas, et sellest on aru saanud Jürgen Ligi, kes soovitab presidendil Marokosse sõitmise asemel pigem robotiga seksida.

Peeter Ernits, kellel oli vahepeal ka pikk ja avalik sõnavahetus oma tütrega, tegi selle põneva avalduse Facebookis.

«Viimaks on hakanud ka teised erakonnad aru saama, mida EKRE juba pikka aega on rääkinud. Stenbocki seltskonnal ja Kadrioru emandal ei tohi lasta ÜRO rändelepingule kätt alla panna. See annaks Eesti suveräänsusele, mida niigi vähe alles on jäänud, viimse hoobi. Ratas jättis kolmapäeval Riigikogus haleda mulje, kui teatas, et see ei kohusta meid millekski. Ilmselt pole Jüri jõudnud tekstiga tutvuda. Isegi Jürgen Ligi on asjast aru saanud, kui soovitab presidendil Marokosse sõitmise asemel pigem robotiga seksida.

Päris täpselt pole teada, kust Ernits oma informatsiooni on saanud, aga kui vaadata Jürgen Ligi Facebooki kontot, siis ta on sarnasel teemal sõna võtnud, kuid ei ütle kordagi, et president Kaljulaid peaks robotitega seksima.

Jürgen Ligi soovitab presidendil tegeleda robotiseksiga, mitte robotiga seksida.
Jürgen Ligi soovitab presidendil tegeleda robotiseksiga, mitte robotiga seksida. Foto: Mihkel Maripuu / PM/Scanpix Baltics

«Ma ei taha kuulda presidenti rääkimas seksist robotiga, ma tahan kuulda teda rääkimas, miks ta läks Aafrikasse sõlmima kokkulepet, et Eesti peab hakkama suhtuma positiivselt igasugusesse immigratsiooni,» kirjutas Ligi.

Ta lisas: «Isegi selle leppe tekst ei ole kättesaadav. On väga sümptomaatiline, et seda salasobingut ei lähe allkirjastama pea- ega välisminister, vaid on volitanud presidendi. Keegi neist pole rääkinud parlamendiga. Tegelgu oma robotseksiga, aga see asi tuleb peatada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles