Galerii: poolpaljad naised demonstreerivad uue aasta kalendri jaoks grillimisoskusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksa fotograaf Hendrik Pohler on lagedale tulnud järjekordse ebatavalise projektiga ning pannud kokku kalendri, mis sobib suurepäraselt kõigile, kes armastavad nii grillimist kui ka ilusaid naisi. Vaata, milline kalender välja näeb!

30-aastane Pohler, kelle viimane vaimusünnitis oli panna ilusad naised poseerima karpkaladega, on nüüd lagedale tulnud uue toreda ideega, millega loodab talvekuudesse suvesoojust tuua. Nimelt on ta kokku pannud 2019. aasta kalendri, millel on iga kuu jaoks üks suvine pilt kaunist neidisest ja ahvatlevast liharoast, mis grilli peal säriseb.

Pohler tegi «grillitšikkide erootilise kalendri» jaoks pilte terve nädala. Projektist võttis osa 16 modelli ning lai valik grillroogi: 1,5-kilone tomahook-steik, röstitud grillkana, köögiviljavardad, küpsetuslaual küpsetatud lõhe, kodune pitsa jpm.

See pole aga esimene kord, kui Pohler midagi sellist ette võtab. Sarnase kalendri pani mees kokku ka eelmisel aastal:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles