Avameelne keskerakondlane Raimond Kaljulaid: ma tean poliitikuid, kes on kokaiini teinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Liis Treimann

Valimisvõhikud Kaarel Nõmmik ja Mattias Naan käivad «Ongi Koik» hooaja jooksul kohtumas kõigi erakondade esindajatega, et mõista, keda lähenevatel Riigikogu valimistel valida.

Esimeses saates tehti juttu Keskerakonda kuuluva Põhja-Tallinna linnaosavanema Raimond Kaljulaidiga, kes oli oma ametniku töö osas väga avameelne.

Kuigi paljud poliitikud ja ametnikud pelgavad ametlikult välja öelda, kui palju nad raha teenivad, siis Raimondi jaoks ei olnud see probleem. Keskerakondlane avaldas, et tema teenib kuus üle 3000 euro.

Kui Nõmmik ja Naan pärisid, miks Kaljulaid just Keskerakonnaga liitus, rääkis mees, et tema tüdruksõber oli selle erakonnaga seotud ja kui mees ka ise kutse sai fraktsiooniga liituda, siis võttis ta selle vastu.

Kaarel Nõmmik soovis teada, kas erakonna kokkusaamiste ajal ka kokaiini tehakse.

«Kusjuures, ma ei ole ühegi poliitikuga kokaiini teinud,» vastas Raimond Kaljulaid ja lisas: «Aga ma tean poliitikuid, kes on teinud kokaiini.»

Kaljulaid tahab riigikokku saada, kuna ta peab siis töötama vaid neljal päeval nädalas. «Seda põhjendatakse sellega, et sa reedel kohtud valijatega, aga come on!» rääkis Kaljulaid, pidades silmas, et tegelikult valijatega kohtumist ei ole.

Kaarel Nõmmik ja Mattias Naan ei jätnud mainimata ka endise Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali saunalembust. Raimond Kaljulaid tunnistas, et ta on tõepoolest koos Toobaliga saunas käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles