Esmaspäevane ilm on külm, märg ja tuuline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäev toob tuult ja vihma
Esmaspäev toob tuult ja vihma Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Venemaal tugevnev kõrgrõhuala jätkab esmaspäeval liikumist lõunasse, Läänemere lõunaosast aga nihkub madalrõhulohk põhja poole – tulemuseks on tuuline ja sajune novembriilm.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel oodata pilves ilma. Kohati sajab vähest vihma. Puhub kagutuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Sooja on 1-6 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 8-11, puhanguti 14 m/s. Lainekõrgus 1-1,5 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja mõõduka nähtavusega. Sooja on 3-4 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Vihmasadu levib üle Eesti, idapoolsetes maakondades võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, õhtuks tuul veidi nõrgeneb ja pöördub Lääne-Eestis edelasse. Sooja on 2-6, saartel kuni 9 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 8-11, puhanguti 14 m/s. Lainekõrgus on 1-1,5 meetrit. Sajab vihma ja tõenäoliselt ka lörtsi. Nähtavus mõõdukas. Sooja on 3-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles