Kõrv peale! Naised köögis lasid isadepäeva puhul välja meestevaatamise laulu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Naised Köögis
Ansambel Naised Köögis Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Eesti vokaalinstrumentaalansambel Naised Köögis avaldas isadepäeva puhuks uue laulu, millega annavad vastulöögi paljudele kuulsatele «naisevaatamislauludele».

Neljaliikmeline ansambel tõdes Facebookis, et kuigi on palju tuntud laule, kus mehed vaatavad naisi, näiteks «Miniseelik» või «Pretty Woman», pole naistel vastukaaluks suurt midagi pakkuda. «Aga meie tegime meestevaatamise laulu,» andis bänd teada.

«Eesti suvede kirevaim kohtumiskoht on teatavasti Laulupidu ning kõige toredam oli meil seal vaadata just väikeste lastega mehi. Beebiga võib printsiks saada ka möödund kooliaja kõige lootusetum nohik või punkar. Igaüks on isa isemoodi,» kirjeldati uue laulu sünnilugu.

Kuula ansambli meestevaatamise laulu «#vingepapa»:

Vingetest isadest kõnelev laul sündis kõigi ansambliliikmete koostöös. Kontrabassi mängis arabasbarabas, seadega aitas Silver Sepp ning loo produtseeris, miksis ja masterdas Peeter Salmela. Naised tänasid abi eest ka Meelis Seppa.

Lõpetuseks soovis bänd kõigile ilusat isadepäeva: «Palju õnne isadepäevaks! Elagu igas vanuses vinged papad!»

Neljaliikmeline ansambel, kuhu kuuluvad Kristiina Ehin, Sofia Joons, Katrin Laidre ja Kairi Leivo, sai populaarseks räpilooga «Aasta ema», mida on tänaseks Youtube'is vaadatud ligi 1,6 miljonit korda.

Meenuta ka naiste suurimat hitti:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles