Loomasõbrad marus: Baari-Madis võrdles check-in teenust kassipoegade uputamisega - lihtne ja valutu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Räästas aka Baari-Madis
Madis Räästas aka Baari-Madis Foto: Maksim Toome

Endine telestaar ja blogija Madis Räästas ehk Baari-Madis on tuntud julgete väljaütlemiste poolest. Mehe viimane blogipostitus on aga välja vihastanud loomasõbrad, kellele ei mahu pähe, kuidas saab Madis võrrelda lennule registreerimist kassipoegade uputamisega.

Aastate eest tõsieluseriaalis «Baar» figureerinud Madis Räästas kirjutas Õhtulehe blogis reisiseiklustest ning avaldas pahameelt, et paljud reisijad ei saa lennujaamas check-in’i tegemisega hakkama. «Loe juhiseid ning check-in saab olema valutu kui kassipoja uputamine,» õpetas Madis blogis.

Kohatu võrdlus loomade tapmise ja lennukile registreerimise vahel tabas lugejaid šokina. «Olen jahmunud sellest labasuse hulgast, mida ei oleks osanud oodata isegi kurikuulsalt Baari-Madiselt. Piinlik ja vastik!» kirjutas üks lugeja. «See lause on lihtsalt niiii VASTIK. Kaotasid ühe lugeja kahjuks,» avaldas arvamust teine.

«Kas see on normaalne, et ajakirjanduses avaldatakse avalikult võrdlust, et iseteenindus check-in’is hakkama saamine on sama «lihtne ja valutu» kui KASSIPOJA UPUTAMINE?!» tundis üks lugeja muret, et Madise sõnavalik võib õhutada loomadevastast vägivalda. «Suu jäi lahti ausalt öeldes,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles