Keili Sükijainen leidis Balilt õnne valemi ja õpetab teidki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: Erlend Štaub

Telereporter Keili Sükijainen jagas Instagramis pilti, kus peesitab Bali päikese all. Õnnelik naine kirjutas pildi alla, kuidas jõudis rõõm tema südamesse.

Bali palmide all puhkav telenägu paljastas lisaks kaunile figuurile kolm õnne põhialust: et oleks midagi teha, midagi armastada ja midagi loota. «Ma tahtsin teiega jagada täna ühte lugu. Mul on tunne, et meie ümber on tänapäeval liiga palju isekust ja enesekesksust, me peame mõtlema oma kastist välja. Hoolima inimestest, loodusest, elust enda ümber,» kirjutas Sükijainen.

Ta jätkas: «Me ei jõua raha ja asjadega kõike korda teha ning polegi vaja. Panustame oma aega ja oleme südamega olemas. Vabatahtlik olles saab just nii aidata! Mina olin näiteks kooli ajal vabatahtlik eri organisatsioonides, kus me parandasime kodulinna laste ja noorte elu. Samas see kogemus õpetas ning arendas ka mind inimesena tohutult. Tänutunne ja rõõm südames on kustumatud, kui oled kedagi aidanud!»

«Hästi vahva, et nüüd on noortel võimalik lihtsalt minna vabatahtlikuks, kuhu iganes hing ihaldab. Eesti, Euroopa, terve maailm. Tuleb ainult end kirja panna,» soovitas Sükijainen.

Vaata kelmikat trikoopilti, mis juttu ilmestas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KEILI SÜKIJAINEN (@keilis) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles