Video: F1 sõitja Max Verstappen läks esikoha kaotamise tõttu kaassõitjale kätega kallale (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Pärast seda, kui prantslane Esteban Ocon sõitis esimesel kohal olnud Verstappenile ettevaatamatusest sisse, jäi Verstappen esikohast ilma, finišeerides teisena. Sõidu võitis juba maailmameistriks tulnud Lewis Hamilton.

21-aastane Red Bullis sõitja Verstappen juhtis F1 2018 hooaja eelviimast Brasiilias Interlagosel toiminud sõitu briti Lewis Hamiltoni ees, kui ta püüdis 44 ringil mööduda Force India rooli pööranud Esteban Oconist, kirjutas The Sun. Kuid Racing Point Force India sõitja ei soovinud, et talle ringiga sisse tehakse, ning võitles agaralt oma au eest. See aga viis kokkupõrkeni, mis heitis Verstappeni hetkeks õhku ja siis teelt välja. Selle järel õnnestust hilisemal võitjal Hamiltonil liidripositsioon haarata. Hamilton hoidis seda positsiooni viimased 27 ringi, tuues oma tiimile peale enda MM tiitli ka konstruktorite karikas.

Esteban Ocon ütles, et Max Verstappen käitus talle kallale tulles ebaprofessionaalselt.
Esteban Ocon ütles, et Max Verstappen käitus talle kallale tulles ebaprofessionaalselt. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Sellega ei olnud aga intsident lõppenud, kui Red Bulli sõitja Verstappen karjus tiimi raadiosse vulgaarsuseid, kutsudes Oconi «kuradi idioodiks».

«Ma loodan, et ma teda pärast sõitu ei leia, sest sellel tüübil on kuradi suur probleem. Milline sitapea. Auto oli terve sõidu vältel suurepärane,» siuras sõitja läbi raadio kolleegi.

Kuid Verstappen leidis Oconi üles ning läks 22-aastase prantslase käest kätega aru pärima.

Ocon ei varjanud hiljem antud intervjuus oma võimalikku süüd, kuid sõnas, et Verstappen käitus ebaprofessionaalselt. Tülist kuulis ka Red Bulli meeskonna boss Christian Horner, kes sõnas, et Estebanil vedas, et Max vaid tõukamisega piirdus.

Vaata videost, mis kahe mehe vahel juhtus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles