Kurioosum! Riigikogu liige Maris Lauri avastas, et Keskerakond on pensionärid enda omaks kuulutanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Lauri.
Maris Lauri. Foto: Liis Treimann

Reformierakonna fraktsiooni kuuluv riigikogu liige Maris Lauris luges , et Keskerakond on Eesti pensionärid enda omaks teinud.

«Just lugesin, et pensionärid on Keskerakonna omad («... MEIE pensionäridelt hääled kätte saada»). No jah, mis meelel see keelel. Ma kahtlen kõvasti, kas keegi tahab mõne erakonna oma olla, saati siis pensionärid Keskerakonna omad, aga eks see näitab mõttemaailma, kus kedagi peetakse kellegi omaks,» kirjutas Lauri Facebooki. 

Ta lisas: «Ma olen ikka olnud arvamusel, et inimene on eelkõige iseenda oma ning poliitikas püütakse ühele või teisele valijagrupile meeldida ning selleks pakutakse mingeid lahendusi probleemide, mis neil oletuslikult või ka päriselt on. Aga, et kohe nii karmilt käib ja mõned enda omaks kuulutatakse ... Ausalt: ühtepidi teeb nalja aga teistpidi teeb veidi kõhedaks selle olemise. Mine tea, kes veel kellegi omaks on kuulutatud? Järsku mina ka mingi tunnuse põhjal ja ise ei teagi,» imestas Maris Lauri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles