Laura Kõrgemäe esimene avalik intervjuu: tee, mis sa teed, aga ära üle pinguta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laura Kõrgemäe ilmus eelmisel nädalal taas avalikkuse ette, kui ilmus vipMedicumi sünnipäevale. Üle aasta madalat profiili hoidnud Laura Kõrgemäe andis seal ka Reporterile intervjuu, rääkides sellest, kuidas ta naudib näiteks ilusalongide mõnusid. 

Filmitud nurga alt väga teistsugusena paistev Laura Kõrgemäe sõnas, et tema muutuse taga on ilukliinik vipMedicum, kes tema näoga hoolega tööd on teinud.

«Ma võin sulle näidata üle terve näo, kuhu ma olen erinevaid asju pannud,» naljatleb Kõrgemäe «Reporterile» antud intervjuus.  «ma oleksin nõus süstima oma huuli, kui mul oleks selleks vajadus. Miks mitte, ühel päeval seda teha, aga seda seni, kui see üle piiri ei lähe,» leidis ta.

Oksana Tandit esitles pühadehooaja erikollektsioon. Laura Kõrgemäe.
Oksana Tandit esitles pühadehooaja erikollektsioon. Laura Kõrgemäe. Foto: Maksim Toome

«Süste - ei! Ma arvan, et ma jõuan ühel päeval süstideni,» kinnitas Kõrgemäe. Ka lisas ta, et ei halvusta üldse neid inimesi, kes seda peavad normaalseks. «Oluline on alati see, et tee, mis sa teed - ära üle pinguta,» jagas Kõrgemäe nõuannet.

«Minu jaoks on olemas liiga pruun naine, liiga blond naine ja liiga peenike naine - iluasjadega ei tasu üle pingutada. 

Mida huvitavat Laura veel rääkis, vaata juba videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles