Lauljatar Pinki abikaasa ähvardab suurpõlengu ohvrite vara rüüstajad silmapilkselt maha lasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carey Hart ja lauljatar Pink.
Carey Hart ja lauljatar Pink. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

California metsatulekahjud on urgudest välja ajanud rüüstajad, kellest on saanud suur probleem.  Ent Pinki abikaasa Carey Hart ei passi käed rüppes ja asus nende vastu võitlema.

Carey Hart kutsub suurpõlengu ohvreid üles oma kodusid varaste ja rüüstajate eest kaitsma, vahendab Mirror.

Instagrami postituses õhutas ta inimesi takka, et nad vastavalt põhiseaduse teisele artiklile kannaksid oma maa kaitseks kaasas relvi.

Kõnealusel fotol on näha seismas mehi, kes on relvastatud. Nende juures seisab silt: «Rüüstajad lastakse silmapilkselt maha».

Ta kirjutas pildi juurde ka: «See on kahetsusväärne, et mõned inimesed kasutavad ära teiste inimeste kannatusi.»

«Paljud kohalikud on võidelnud Malibu põlengutega, et oma kaitsta oma vara. Ometigi on aset leidnud vahejuhtumid, kus rüüstajad murravad sisse inimeste kodudesse.»

«Kui sa oled rüüstaja, mõtle enne mitu korda, kui otsustad Malibusse tulla,» ähvardas Hart. 

Kohalikud ametivõimud on samuti kinnitanud, et rüüstamised on muutunud suurpõlengu ajal probleemiks. Seetõttu on juba patrullima saadetud ka vastavad politseiüksused, et rüüstamiste arvu vähendada.

Ka manitsesid nad, et inimesed hoiaksid sellest piirkonnas eemale ja laseksid politseiüksustel oma tööd teha. «Inimestest, kes jäävad vahele võõral territooriumil viibimisega, teatatakse õiguskaitseorganitele ning neid võib ees oodata arreteerimine,» kinnitasid ametivõimud.

Pink ja Carey Hart olid sunnitud suurpõlengu tõttu oma 110 miljonilise Malibu villa maha jätma. Praeguseks hetkeks on Lõuna-Californias umbes 250 000 residenti, kes kõik nädalavahetuse jooksul evakueeriti.

Lisaks neile on veel mitmed teised pidanud oma kodud maha jätma. Nende seas on näiteks Kardashianid, Miley Cyrus, Gerald Butler jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles