Mees on rääkinud: värviliste juustega naised on mürgised ja surmavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine värviliste juustega. Pilt on illustratiivne.
Naine värviliste juustega. Pilt on illustratiivne. Foto: Mykey OHalloran / Caters News Agency

Kui olete seni arvanud, et juuste värvimine silmapaistvate toonidega nagu sinine, roosa või punane on eneseväljendusviis, siis eksite rängalt.

Vähemalt kui võtta tõsiselt ühte Twitteri kasutajat, kes võrdles värviliste juustega naisi loomadega, kes muudavad värvi, kirjeldamaks seda, kui ohtlikud nad on.

Mees nimega Alexander J.A Cortes, kes on enda sõnul treener, kirjanik ja kõnemees, jagas oma mõtteid sotsmeedia vahendusel. Tema arvates annavad naised, kes blondeerivad ja värvivad oma juukseid teatud tooni, sellega märku oma vaimsest seisundist.

Mehe sõnul on need naised tasakaalutud ning reklaamivad sellega oma mürgisust ja letaalsust.

Viraalseks muutunud Twitteri säutsus kirjutab ta: «Sellisted loomad nagu noolemürgikonnad ja mürgised ussid on erksavärvilised ja see võimaldab teistel loomadel mõista, et nendest tuleb eemale hoida. Kui sa näed naist, kellel on punased, sinised, rohelised, lillad või vikerkaare värvi juuksed, siis on see märk tema vaimuhaigusest ja muudest vaevustest.»

Tema säutsul on praeguseks üle 3000 laigi. Peamiselt nõustuvad temaga meesterahvad, ent on palju ka neid kasutajaid, kes usuvad, et tegemist on huumori või sarkasmiga.

Alexander võrdles naisi, kes värvivad oma juukseid eri toonidesse aposemaatilise nähtusega loomariigis, mis tähendab seda, et mürgistel loomadel on kehakattel ere muster. 

Ta selgitas oma vaadet ka fiktiivse tegelase Harley Quinni sõnadega: «Loomulikult on ta atraktiivsem kui su tüüpiline ebaloomuliku juuksevärviga sotsiaalse õigluse sõdalane. Aga kas sa tahaksid temaga suhtes olla? Ta on sõna otses mõttes mõrvar.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles