PIINLIK APSAKAS: tõsielustaar jäi Photoshopiga haledalt vahele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chloe Ferry 2018. aastal.
Chloe Ferry 2018. aastal. Foto: Scanpix/ PA Wire/PA Images

Briti tõsielustaar ja saatejuht Chloe Ferry (23) jagas Instagramis endast seksikat fotot, ent naise fännid on veendunud, et nende lemmik on pilti Photoshopi abil moonutanud.

Tõsielusarjast «Geordie Shore» tuntuks saanud staari süüdistatakse vöökoha peenemaks retušeerimises, vahendab OK! News. 

Kõnealusel pildil, mille Chloe oma kolmele miljonile fännile vaatamiseks avaldas, poseerib ta mustas minikleidis. Kleidike on lausa nii liibuv, et toob suurepäraselt esile tema liivakella kujulise figuuri.

Pilt tundub aga liiga täiuslik. Nii ongi mõned fännid märganud, et Chloe'i keskkohta on ühelt poolt udutatud - tavaliselt on see märk Photoshopist.

Seetõttu on ka sotsmeedia jälgijad pildi suhtes kriitilised. «Kõik see raha, mille oled ilukirurgiale kulutanud ja Photoshopid ikka oma pilte. Kui kurb,» kirjutas üks sotsmeedia jälgijatest.

«Lihtsalt ei... Sa olid kunagi nii kaunis, aga mis osa sinust nüüd päris on!» paugutas veel teinegi.

«Sa meeldid mulle inimesena, aga see pilt on liiga Photoshopitud. Sa oled ilukirurgiale tohutult raha kulutanud, et tunneksid end hästi ja ikkagi tunned vajadust retušeerida oma pilte... See on kurb. Sa oled imeilus. Armasta iseend,» lisas kolmas.

Vaata ka pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday got me like ✨@motelrocks #motelrocks #ad

A post shared by Chloe Ferry? (@chloegshore1) on

23-aastane tõsielustaar tunnistas mõni aeg tagasi, et internetitrollid on tema vaimset tervist kahjustanud, kommenteerides pidevalt tema keha. Seetõttu kannatab ta nüüd keha düsmorfilise häire käes.

Sama häire tõttu pöördus ta ka ilukirurgia poole ning on sellele kulutanud juba üle 50 000 naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles