Moodsad ajad: Justin Bieber andis abiellumisest teada nagu muuseas Instagrami pildiallkirja kaudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin ja Hailey Bieber.
Justin ja Hailey Bieber. Foto: UMV/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Juba ammu liiguvad kõlakad, et menukas popmuusik Justin Bieber on sõudnud abieluranda. Nüüd kinnitas noormees kuulujutte ametlikul Instagrami kontol, kus mainis möödaminnes ära, et tüdruksõbrast on saanud abikaasa.

2010. aastal megahitiga «Baby» välja tulnud Bieber kinnitas Instagramis, et tüdruksõbrast Hailey Baldwinist on saanud nüüd abikaasa. «Mu abikaasa on vinge,» kirjutas ta ühise pildi alla.

Kõlakaid kinnitab ka see, et Hailey on välja vahetanud oma Instagrami kasutajanime, nüüd on modellist saanud Hailey Bieber. Siiski päris ametlikult abiellumisest teada antud pole.

Kuigi jutud pulmade kohta liikusid juba septembris, kinnitas Hailey toona, et õnnitlusteks on veel vara. «Ma saan aru, miks nii võidakse arvata, aga ma ei ole veel abielus!» kirjutas modell Twitteris. Kõnealune säuts on tänaseks kustutatud.

Justin Bieber ja kihlatu Hailey Baldwin nautisid rattasõitu New Yorgis.
Justin Bieber ja kihlatu Hailey Baldwin nautisid rattasõitu New Yorgis. Foto: Array / MEGA

24-aastane Bieber ja 21-aastane Baldwin kihlusid 7. juulil. Väljaanne TMZ vahendab, et laulja oli isegi nii vanamoodne, et küsis Hailey isalt varasemalt luba tüdruku kätt paluda. 

Oma eelmisest tüdruksõbra Selena Gomeziga oli Justinil alates 2010. aastast kokku-lahku suhe. Lõplikult mindi lahku alles tänavu kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles