Vürtsitüdruku ülestunnistus: Mel B tarbis X-faktori saate filmimise ajal suurtes kogustes kokaiini!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B tarbis X-faktori saate filmimise ajal suurtes kogustes kokaiini
Mel B tarbis X-faktori saate filmimise ajal suurtes kogustes kokaiini Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Melanie Brown tunnistas oma autobiograafias, et kümne aasta jooksul, mil ta oli abielus oma vägivaldse abikaasa Stephen Belafonte'ga, tõmbas ta iga päev ninna kuus rida kokaiini. Ta hakkas kokaiini tarbima teisel nädalal talendisaate «X-faktor» kohtunik olles.

43-aastane Mel B hakkas kokaiini tarbima, et saada vaimselt hakkama oma vägivaldse abikaasa Stephen Belafonte käitumisega, vahendas The Sun. Naine ütles oma narkootikumide tarbimise kohta: «Ma olin kurb ja haletsusväärne inimene. Ma olin kontrolli alt väljas.»

Mel tõmbas sisse kaks rida kokaiini esimese asjana, kui ta hommikul üles ärkas. Ja seda selleks, et ta suudaks talendisaates «X-faktor» kohtunikuna üldse osaleda.

Ta tunnistas: «Ja siis ma palvetasin: Jumal, anna mulle andeks, et ma kokaiini võtsin, aga palun, Jumal aita mul see päev üle elada.»

«See tuimestas mu valu. See aitas mul piisavalt end koguda, et ma suudaksin funktsioneerida, ja kõik peale saate unustada,» lisas Spice Girls laulja.

Oma raamatus «Brutally Honest» tunnistas ta, et ta ei usu, et kokaiini tarvitamine mõjutas tema otsuseid telekanalil ITV jooksnud talendisaates, kus ta oli kohtunik koos Simon Cowelli, Louis Walshi ja Cheryliga. Mel kinnitas, et ta ei tarbinud saate salvestamise ajal kunagi narkootikume.

Kuid kohe kui 2014. aasta hooaja filmimisega ühelepoole saadi, hakkas Mel taaskord kokaiini tegema. Tal õnnestus tänu oma kuulsuse staatusele leida narkootikume vähem kui minutiga.

Mel sõnas, et tööl olles oli kõik hästi. «Ma tegin koos Simoni ja teiste kohtunike ja produktsioonimeeskonnaga nalja, aga kohe kui ma hoonest lahkusin, muutusin ma justkui Tuhkatriinuks: kõik muutus tagasi sitaks, rottideks ning kõrvitsaks.»

Mel B kannatas üle kümne aasta oma eksabikaasa ahistavat käitumist.
Mel B kannatas üle kümne aasta oma eksabikaasa ahistavat käitumist. Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images

Mel B abiellus Stepheniga 2007. aastal, natuke aega pärast seda, kui lauljanna läks lahku Hollywoodi staarist Eddie Murphyst. Ahistav abielu sai läbi emotsionaalselt küll juba aastaid tagasi, kuid paar lahutas ametlikult selle aasta augustis.

Mel sõnas, et kuigi ta ei ole uhke, et ta kokaiini tegi, siis ei saa ta eitada, kuidas droogid teda sel perioodil aitasid. «Ma istusin autos mõned minutid ja tõmbasin ühe rea, enne kui ma Stepheniga kokku sain. Ta teadis seda. Fakt on see, et ma petsin end, kui arvasin, et olin leidnud maagilise valemi, kuidas oma probleemidega hakkama saada. Kokaiin vaid süvendas minu depressiooni ja muutis mind permanentselt ärevaks ning äkiliseks.»

Stephen, kes väitis, et tema isa on narkodiiler, sõimas naist pidevalt erinevate nimedega. Mel B elus käisid pidevalt läbi sõnad kole, lits, paks, loll, mõrd, kasutu, joodik, haletsusväärne, ahv ja ignorant.

Kuigi Mel B kaotas lahutuse järel 10 miljonit naela, siis see teda ei morjendanud. Kui ta viimaks abikaasalt lahutuse sai, siis marssist ta kodust välja vaid kohvri sees olevate riietega. «Ma ei hoolinud sellest. Ma olin õnnelik. Minu lapsed olid õnnelikud. Pärast kümmet aastat ma olin vaba,» sõnas Mel B oma raamatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles