«Aeg on rääkida seksist robotiga»: president Kaljulaidist aktimaali teinud kunstnik tuli lagedale uue provokatiivse teosega (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Toivo Pilt

Kunstnik Toivo Pilt, kes eelmisel aastal president Kaljulaidist skandaalse aktimaali tegi, on nüüd lagedale tulnud uue kunstiteosega. Nähtavasti on kunstnik inspiratsiooni saanud presidendi kommentaarist robotiga seksimise kohta.

Seltskonnakaunitar Triin Tulevi värvikas eksabikaasa Toivo Pilt šokeerida ei karda. Eelmisel aastal tegi ta Kersti Kaljulaidist aktimaali, millel kujutas presidenti tätoveeringutega. Hiljem selgus, et seitsme minutiga maha müüdud maal oli tegelikult hoopis plagiaat, kuna kehamaalingud olid varastatud kuulsalt briti tätoveerijalt Glenn Cuzenilt, kes lubas Pildi kohtusse kaevata.

Nüüd on Dressi-Toivoks kutsutud mees lagedale tulnud uue maaliga, millel napis riietuses Kaljulaid robotitega miilustab. Provokatiivse maali aluseks on presidendi hiljutine sõnavõtt, milles ta mõtiskles, millised saavad tulevikus olema inimeste suhted, sealjuures seksuaalsed suhted robotitega – mis on keelatud ja mis mitte.

Vaata maali:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toivo Freeman Pilt (@freemanpilt) on

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles