TOHO TONTI! Endine seksisümbol Priscilla Presley näeb välja nagu plasttoode

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Michael Bublé pärjati Hollywoodi kuulsuste alleel omanimelise tähega ning kohal oli ka Priscilla Presley (73), kes säras üritusel rubiinpunases kleidis ja näitas taas oma ülimalt siledat näolappi.

Armastatud muusiku Elvis Presley eksnaine Priscilla oli lausa aukülaline ning juba soliidses eas naisterahvas haaras tähelepanu oma rubiinpunase kleidi ning eriti plastise välimusega.

Samas pole see ka saladus, et Presley on end aastate jooksul ilukirurgide ja -kohenduste abil turgutanud. Mõnede arust on ta aga turgutamisega liiale läinud ning väidetakse, et kõige selle tulemusena saab ta korralikult liigutada vaid oma suud. 

CBS News vahendab, et Presley on ka ise tunnistanud, et lasi 2003. aastal libaarstil oma põskedesse silikooni süstida, mistõttu paistab ta nägu kohati pundunud. Sama väljaande sõnul on Presley sileda näonaha taga kombinatsioon korduvast laserravist ja Botoxist.

Vaata endisest seksisümbolist rohkem pilte meie galeriist!

Muusik Michael Bublé pärjati Hollywoodi kuulsuste alleel omanimelise tähega ning kohal oli ka Priscilla Presley
Muusik Michael Bublé pärjati Hollywoodi kuulsuste alleel omanimelise tähega ning kohal oli ka Priscilla Presley Foto: Ringo Chiu / ZUMAPRESS.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles