Raamatupaljastus prints Williami ja hertsoginna Catherine’i suhtekriisist: William läks poissmeeste puhkusele ja Catherine jõi nina täis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Catherine Middleton enne oma kihlumist 2010
Prints William ja Catherine Middleton enne oma kihlumist 2010 Foto: Arrow Press / EMPICS Entertainment/Scanpix

Ühendkuningriigis ilmus Jassica Jayne'i raamat «The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen» (Cambridge’i hertsoginna: kuidas Kate Middletonist sai tulevane kuninganna), milles lahatakse prints Williami naise, hertsoginna Catherine’i elu, kuid ka suhtekriise.

Nende suhe algas Šotimaal St. Andrewsi ülikoolis 2003. aastal, nüüdseks on nad koos olnud enamvähem 15 aastat. Samas on nende suhtes olnud mitu kriisi ja madalseisu. Nad läksid lahku 2007, kuid 2009 olid taas koos ja nad kihlusid 2010.

Prints William ja Catherine Middleton oma kihlusfotol 2010
Prints William ja Catherine Middleton oma kihlusfotol 2010 Foto: MARIO TESTINO / AFP/Scanpix

Vähem on teada kriisist, mis leidis aset üsna nende suhte alguses 2004. Oli suvevaheaja algus, kui William teatas Catherine’ile, et ta tahab hingamisruumi ning ta läks koos parima sõbra Guy Pellyga niiöelda poissmeeste reisile ja tüdrukutega lõbutsema.

William ei teadnud reisi alguses, et Guy oli palganud neile naiskaaslased. Catherine sai sellest teada ja see oli tema jaoks šokeeriv, sest tema ja Williami suhe ei olnud veel kuigi kindel.

Catherine Middleton 2006 Cornwalli hertsoginna Camilla tütre Laura Parker Bowlesi ja Harry Lopesi pulmas
Catherine Middleton 2006 Cornwalli hertsoginna Camilla tütre Laura Parker Bowlesi ja Harry Lopesi pulmas Foto: Tim Ockenden / PA Archive/Press Association Images/Scanpix

Catherine sõitis koolivaheajaks koju Berkshire’i ja mõlgutas mõtteid, et kuidas ta peaks edaspidi käituma. Siis ta rääkis esmakordselt oma suhtest prints Williamiga nii perele kui sõpradele.

«Catherine võttis korralikult nina täis, juues oma lemmikjooki valget veini ning ta rääkis kõigest, valades samas pisaraid. Ta kaalus, kas ta peaks Williamile helistama või sõnumi saatma, sest ta kartis nende suhte katkemist. Pärast suvevaheaega olid nad koolis tagasi ja ei rääkinud lahkuminemise teemal,» on raamatus.

Järgmine suur suhtekriis oli neil 2007, kui nad olid pikemalt lahus. 2009. aasta lõpus olid nad taas koos ja 2010. aastal läksid nad koos Aafrika reisile, kus William Catherine’i kosis.

Prints William ja Catherine Elizabeth Middleton abiellusid 29. aprillil 2011.

Prints Williami ja Catherine Middletoni laulatus 29. aprillil 2011 Londonis Westminster Abbeys
Prints Williami ja Catherine Middletoni laulatus 29. aprillil 2011 Londonis Westminster Abbeys Foto: / AP/Scanpix

22. juulil 2013 sündis Catherine'i ja prints Williami perre poeg, kelle nimeks sai George Alexander Louis. 2. mail 2015 sündis tütar, kelle nimeks sai Charlotte Elizabeth Diana. 23. aprillil 2018 sündis kolmanda lapsena poeg Louis Arthur Charles.

Prints William, hertsoginna Catherine ja nende lapsed 2018 kevadel
Prints William, hertsoginna Catherine ja nende lapsed 2018 kevadel Foto: EPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles