Šokivideo: lained pühkisid Tenerifel mereäärselt majalt osa rõdusid (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanias Kanaari saartel Tenerifel lõhkus võimas laine mereäärse maja rõdusid
Hispaanias Kanaari saartel Tenerifel lõhkus võimas laine mereäärse maja rõdusid Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hispaanias Kanaari saartel Tenerifel möllas torm, mille tõttu kahjustasid võimsad lained mere ääres asuvat mitme korrusega hoonet.

Sotsiaalmeediasse jõudnud video kohaselt olid saare idaosas Mesa del Mare’is lained nii võimsad, et lõhkusid maja alumiste korruste rõdud.

Mesa del Mare’i linnapea Alvaro Davila andis halva ilma ja ohu tõttu käsu evakueerida kahe mereäärse maja elanikud. Tegemist on majadega, kus enamik kortereid on puhkusekorterid, mida üüritakse puhkajatele.

Hispaanias Kanaari saartel Tenerifel purustas võimas laine mereäärse hoone rõdusid
Hispaanias Kanaari saartel Tenerifel purustas võimas laine mereäärse hoone rõdusid Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meteoroloogide teatel jätkuvad Tenerifel ja mitmel teisel läänepoolsel Kanaari saarestiku saarel tormised ilmad.

Tenerife põhjarannikul Garachicos tuli samuti inimesi evakueerida. Seal lõhkus laine rannaäärsed veetakistused ja ujutas tänavad veega üle.

Tenerife lõunaosas Costa Adejes lõhkus laine hotelli esimese korruse restorani aknad, ujutades söögikoha üle. Hotelli ja politsei teatel keegi kannatada ei saanud.

Hispaania mandriosas on tormine ilm ja paduvihmad Valencias ja Costa Blancas.  Seal suleti lasteaiad ja koolid ning paljud lennud lükati edasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles