Kae perra! Justin Timberlake müüs kodu ligi 7 miljoni eest maha - piilu sisse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake ja Jessica Biel.
Justin Timberlake ja Jessica Biel. Foto: John Salangsang / AP

Laulev näitleja Justin Timberlake (37) ja tema näitlejannast abikaasa Jessica Biel (36) müüsid ligi 7 miljoni dollari eest maha oma New Yorgi kodu, vahendab Hello!. Vaata, milline näeb nende luksuslik majapidamine välja seestpoolt!

Paarike müüs New Yorgis asuva katusekorteri maha 6,35 miljoni eest - seda umbes 700 000 dollarit odavamalt, kui nad selle esiti märtsikuus müüki paiskasid.

Luksuskorteris on seitse tuba, sealhulgas avatud planeeringuga elutuba, köök ja söögituba. Korteris on kõrged laed ning põrandast laeni ulatuvad aknad.

Korter asub Soho piirkonnas ning seal on suur terrass, kust avaneb suurepärane vaade Manhattanile.

Hello! väljaanne vahendab ka, et katusekorteri maha müünud staarpaar pole siiski New Yorgiga hüvasti jätnud. Justin ja Jessica investeerisid 2017. aastal Tribeca naabruskonda, mis on ka teiste kuulsuste seas väga populaarne paik. Näiteks elavad seal Ryan Reynolds, Blake Lively, Harry Styles, Jake Gyllenhaal ja Meg Ryan. 

VAATA PILTE KORTERIST SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles