Hollywoodi kuulsuste allee sattus jälle vandaalide rünnaku alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi kuulsuste allee.
Hollywoodi kuulsuste allee. Foto: SIPA/Scanpix

Hollywoodi kuulsuste allee ehk Walk of Fame sattus vandaalide ohvriks, kui teiste seas soditi ära Jennifer Lopezi, Michael Buble ja Ellen DeGeneresi nimedega tähed.

Ameerika Ühendriikide kuulsusrikkal Hollywoodi Walk of Fame'il soditi spreivärviga ära lauljate Jennifer Lopezi ja Michael Buble, räppar Pharrell Williamsi ning telesaatejuht Ellen DeGeneresi nimelised tähed.

Jennifer Lopez poseeris omanimelise tähega.
Jennifer Lopez poseeris omanimelise tähega. Foto: SIPA/Scanpix

Koristustöö võeti aga kiiresti ette ning näiteks Buble täheke on juba puhtaks küüritud. Hollywoodi kaubanduskoda on lubanud, et ka teiste staaride tähed tehakse tänase jooksul korda, ning avaldanud lootust, et vandaalid saadakse kätte, kuna allee on turvakaameratest pungil. TMZ andmetel kulub ühe tähe puhastamiseks ja taastamiseks umbes 1000 dollarit.

Varem on vandaalid sihikule võtnud ka president Donald Trumpi ja seksuaalkuritegudes süüdi mõistetud näitleja Bill Cosby, kelle tähele kirjutati «sarivägistaja» ja «#MeToo». Trumpi tähte on aga rüüstatud lausa nii mitu korda, et see on plaanitud edaspidiste probleemide vältimiseks presidendi ametisoleku ajaks eemaldada.

J. Lo pääses veel kergelt: selline nägi välja president Trumpi täht tänavu juulis.
J. Lo pääses veel kergelt: selline nägi välja president Trumpi täht tänavu juulis. Foto: AP/Scanpix

Vaata ka pilte rüüstatud tähtedest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles