Mariah Carey avalikustas, milline oli tema elu kõige piinlikum hetk

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey esinemas 31. detsembril 2017 New Yorgis
Mariah Carey esinemas 31. detsembril 2017 New Yorgis Foto: MPI43/Capital Pictures /Scanpix

Laulja Mariah Carey oli külaliseks Andy Coheni saates «Watch What Happens Live», kus saatejuht küsis staarilt ta elu kõige piinlikemate hetkede kohta.

Carey sõnul oli ta elu kõige piinlikum hetk 2013. aasta detsembris, mil ta osales Valge Maja jõulukuuse avatseremoonial, teatab foxnews.com.

Tal olid seal kaasas ta kaksikud lapsed Moroccan ja Monroe, kes nüüd on seitsmeaastased, kuid siis olid nad kaheaastased.

Mariah Carey 6. detsembril 2013 laulmas Valge Maja jõulukuuse avatseremoonial
Mariah Carey 6. detsembril 2013 laulmas Valge Maja jõulukuuse avatseremoonial Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

Carey ja ta lapsed olid koos USA presidendi Barack Obama ja esileedi Michelle Obamaga, kes staari poja Moroccani oma sülle võttis.

«Moroccan hakkas millegipärast oksendama ning proua Obama kleit ja mantel olid rikutud. See oli minu elu kõige kohutavam hetk, mida ma seni häbenen,» sõnas lauljanna.

Staar lisas, et ta poeg võis oksendama hakata erutusest, sest ta oli esimest korda Valge Maja kuuse avamisel ning lisaks võõra tädi süles.

Michelle Obama
Michelle Obama Foto: SCANPIX

Michelle Obama, kellel on kaks tütart, ei olnud väikelapsega juhtunust ehmatunud ega üllatunud.

Carey sõnul ütles esileedi, et see kleit talle ei meeldinud ja kui seda oksest puhtaks ei saa, siis ta ei pea enam seda selga panema.

Saate vaatajad said esitada Careylle küsimusi. Üks neist olid, et miks Carey istus ühel Kulgloobuste galal näitlejanna Meryl Streepi kohale.

Meryl Streep 
Meryl Streep Foto: SCANPIX

Carey sõnul sai üsna kiiresti aru, et istub valel toolil ja ta andis Streepile sellest märku, kuid näitlejannal oli üsna ükskõik, kes talle määratud toolil istub ja ka tema ise kellegi teise kohal on.

Carey kaksikute isaks on näitleja Nick Cannon, kellega lauljanna oli abielus 2008 – 2016. Lapsed sündisid 30. aprillil 2011 keisrilõikega.

Mariah Carey ja Nick Cannon oma kaksikutega 2017
Mariah Carey ja Nick Cannon oma kaksikutega 2017 Foto: Mike Blake / Reuters/Scanpix

Careyl oli suhe ka Austraalia miljonäri James Packeriga, kuid nad läksid üsna kiiresti lahku.

2018. aasta aprillis rääkis staar esmakordselt avalikult, et tal diagnoositi 2001 bipolaarne häire, mille tõttu ta võtab ravimeid.

Mariah Carey sügisel 2018 Ameerika muusikaauhindade galal
Mariah Carey sügisel 2018 Ameerika muusikaauhindade galal Foto: Mike Blake / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles