VIDEOD: Vene olümpiavõitjad koorisid end ihualasti, et rahvast ergutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Youtube/Siberian Wellness

Venemaa Olümpiakomitee ja kompanii Siberi Tervis tõmbasid üheskoos käima sotsiaalse videoprojekti «Alasti tõde», milles teevad kaasa kuulsad Vene atleedid - olümpiavõitjad ja maailmameistrid.

Projekti eesmärgiks on inspireerida sportlikke inimesi vaatamata raskustele realiseerima oma unistusi - just nii, nagu on seda teinud mitmed maailmameistrid mitmeid kordi oma elu jooksul.

Videoprojekt koosneb 24 videost, teemaks see, kuidas rahvuskangelased on raskused seljatanud ning saavutanud edu. Nad räägivad loomulikul viisil «alasti tõde» enda kohta.

«Kui sul pole enam jõudu ja sa tahad taganeda ja alla anda, tulevad nad teile abiks - nemad, kes on suutnud ületada raskused, vastu pidada ja võitnud. Kaheksa olümpiavõitjat avalikustavad kõik, paljastades kogu tõe raskustest ja sellest, kuidas neist üle saada,» kirjutavad projekti autorid. 

Lisades: «Kui nemad said sellega hakkama, saad ka sina!»

Videoprojektis räägivad oma kogemustest sellised Vene sportlased nagu Anna Sidorova,  David Belyavsky, Anastasia Voinova, Semyon Yelistratov, Valeria Koblova, Anna Prugova, Oleg Chen ja Dmitry Solovyov.

/p>

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles