Endine Spice Girlsi liige Mel B räägib, kuidas manustas suure hulga aspiriini, et endalt elu võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B tegi sõbranna kohta üllatava avalduse
Mel B tegi sõbranna kohta üllatava avalduse Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / FS/MPI/Capital Pictures

«Ma laman pooleldi teadvusetult vannitoa põrandal, teadvuse ja teadvusetuse piiril triivides voolavad pisarad mööda mu põski alla ja ma soovin surra,» meenutab intsidenti vürtsitüdruk Mel B oma avameelses raamatus, kirjutab TooFab.

Mel B (43) avalikustas, et üritas oma keerulise abielu ajal Stephen Belafontega (43) endalt elu võtta, manustades pea 200 aspiriini tabletti. Oma uues raamatus «Brutally Honest» kirjutab naine, et ta üritas seda teha 2014. aasta detsembris - vaid mõned päevad enne Briti «X Factori» suurt finaali.

«Mu elu on üks suur segadus ja ma tahan siit ära. Kuulsuse sära taustal tundsin ma end emotsionaalselt tühjaks imetuna, perest täielikult võõrutatuna,» kirjutab Mel B raamatus.

«Ma tundsin end koledana ja põlatud mehe poolt, kes mind kord armastada ja kaitsta lubas - mu abikaasa ja mänedžer Stephen. Pärast kümmet aastat abielu on tal videoteek seksvideotega, mis võivad mu karjääri ning perekonna hävitada.» 

Endine Spice Girls'i liige meenutas, kuidas ta kirjutas meeleheitlikke ja seosetuid märkmeid oma vanimale tütrele Pheonix'ile. Ent peale tablettide manustamist Mel B mõistis, et ta tegelikult ei soovigi surra.

«Enesetapp polnud lahendus. Ma pidin oma elu eest tegema, mis vähegi võimalik. Ma pidin saama haiglasse. Ma pidin saama tabletid enda sisikonnast välja enne kui midagi halba juhtub,» rääkis ta.

Laulja lisas, et mäletab, kuidas ta proovis vannitoa ukseni jõuda ning ruumist välja saada, kuid ukseavasse kinni jäi. Selle käigus sai Mel B palju verevalumeid oma näole ja kehale, mida kõik ka «X Factori» finaalis hoolikal vaatamisel tähele panid. «Ma ei suuda meenutada valu, kui ma mäletan siiani hirmu, paanikat ja täielikku segadus mu peas.»

«Peale seda hakkas kõik muutuma häguseks ja ma varisesin põlvili. Tundsin, kuidas elu minust välja voolas. Ja siis mitte midagi, vaikus,» kirjeldab Mel B oma viimaseid mälupilte enne haiglas ärkamist. Vaatamata arsti ettekirjutustele, osales naine siiski «X Factori» finaalis.

«Ma seisin uhkelt oma valges siidkleidis, märgid agooniast üle keha. Ma palusin, et mu juuksed nägu ei kataks. Ma tahtsin olla nähtav. Ma tahtsin, et kõiki sinikaid oleks näha. Ma võtsin ära abielusõrmuse ning tõstsin käe õhku, otse kaamera fookusalasse, teades kes mu sõrmuseta kätt näevad - ka Stephen.»

Mel B saatis finaalis väga selge sõnumi Belafontele ning peale kümmet abieluaastat, paari lahutus jõustus eelmise aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles