Mis siis nüüd? Eesti Laulu poolfinaali jõudnud Inga Tislar: ma ei taha, et keegi üldse otsiks seda kunagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Tislar tunneb varasema muusikakonkurssil esinemise pärast ebamugavust.
Inga Tislar tunneb varasema muusikakonkurssil esinemise pärast ebamugavust. Foto: Sander Ilvest

Tänavusel Eesti Laulu poolfinaali pääsenud Inga Tislar, kes on kõige enam tuntud tüdrukutebändist La La Ladies, sõnas, et ei soovi meenutada oma varasemaid püüdluseid sooloartistina Eestis muusikat teha.

Inga Tislar pääses Eesti laulu poolfinaali Margus Piigi, Kermo Herti ja Jana Hallase kirjutatud pala «Milline päev» looga. Enne seda on ta lavalaudadel Eestis ja mujal esinenud tüdrukutebändi La La Ladies kõige noorema liikmena, kuhu kuuluvad veel ka Kethi Uibomägi ja Diana Varik.

Eesti Laul ei ole Inga esimene konkurss, varem on ta proovinud tõestada end superstaarisaates ja Tallinna TV konkursil «Tallinn, I'm famous», vahendas Menu. Viimase puhul tunneb Inga siiani väikest ebamugavust. «Ma ei taha, et keegi üldse otsiks seda kunagi. Ma ei taha üldse seda kunagi avalikustada, aga vahet ei ole, me kõik oleme inimesed,» naeris ta.

Kuigi Inga ei soovi, et tema esinemist otsitakse, siis siin see video on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles