Rahvusvahelist edu maitsnud Ewert and The Two Dragons naases juurte juurde ja andis välja uue plaadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons andis välja uue kauamängiva «Hands Around the Moon».
Ewert and the Two Dragons andis välja uue kauamängiva «Hands Around the Moon». Foto: Pressifoto

Rahvusvahelist edu nautinud Eesti ansambel Ewert and The Two Dragons andis välja neljanda stuudioalbumi «Hands Around the Moon». Album on saadaval kõigis hästivarustatud muusika- ja raamatupoodides ning digikanalites.

Plaadil on 11 lugu ning uue kauamängiva tööfaasis katsetati mitmeid produtsente nii Eestist kui ka välismaalt, lõpuks jäädi pidama Sander Mölderi juurde. «Sander tõi meis palju uusi külgi esile ja nägi meie muusikalisi ideid hoopis teise nurga alt kui me ise,» sõnas bändi kitarrist Erki Pärnoja.

Trummar Kristjan Kallas lisas: «Juba eelmise albumi «Circles» salvestuse ajal tajusin ma eesseisvat suuremat muutust ja olin põnevil, kuidas kõlab draakonite järgmine album. Nüüd võin öelda, et intuitsioon ei petnud.»

Kui draakonite 2015. aastal ilmunud album «Circles» salvestati mainekas stuudios USAs, siis uus kauamängiv «Hands Around the Moon» võeti linti erinevates paikades Tallinnas – bänd peab seda justkui juurte juurde tagasi tulekuks. Kuigi muusikaline suund on mingil määral muutunud ja värske kuue saanud, siis salvestusprotsess meenutas bändiliikmetele pigem kahe esimese albumi salvestamist – oma kodus ja tuttavates paikades.

Kuula singlit «Somewhere»:

Uue albumi esmaesitlus toimub täna, 24. novembril Tallinnas Solarise keskuse Apollos. Bänd jagab autogramme ja albumi salvestamise muljeid ning annab ka minikontserdi.

Täispikad esitluskontserdid toimuvad järgmise aasta alguses. Bänd tutvustab albumit nii Eestis kui ka lähiriikides ning piletid kontsertidele on nüüd müügil Piletilevis. Kontsertide kava on järgmine:

  • 11.01 Tartu, ERMi blackbox
  • 17.01 Tallinn, Kultuurikatel
  • 25.01 Helsingi, Tavastia
  • 1.02 Pärnu, kultuuriklubi Tempel,
  • 2.02 Rakvere Teater
  • 8.02 Vilnius, Tamsta
  • 9.02 Riga, Palladium
  • 15.02 Võru kultuurikeskus Kannel
  • 16.02 Viljandi lennukitehas

Albumit saab kuulata siit.

Ewert and The Two Dragons andsid välja uue albumi.
Ewert and The Two Dragons andsid välja uue albumi. Foto: Pressimaterjalid
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles