Koit Toome kirjeldas, kuidas ta Kaia Triisale abieluettepaneku tegi: ma ei maganud kaks päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Triisa ja Koit Toome
Kaia Triisa ja Koit Toome Foto: Kaia Triisa / Instagram

Kaia Triisa ja Koit Toome on juba aastaid koos olnud, kuid alles eelmisel kuul võttis Koit kogu julguse kokku ja palus oma armsama Kaia endale naiseks. Nüüd, kuu aega pärast kihlumist, räägiti sellest tähtsast hetkest ka saates «Nädalalõpp Kanal 2ga».

Koit ja Kaia suuresti saatesse oma kihlumislugu rääkima tulidki. Aga veel enne, kui paarike jagas terve Eestimaaga seda, kuidas nende puhul see põnev protsess toimus, avaldas saatejuht Teet Margna, et tema puhul oli see protsess suht hädine, kuid siiski tähendusrikas.

Ja siis oli Koidi kord. Ta avaldas, et kaks päeva ta ei maganud ega söönud, vaid mõtles, kuidas see kõik välja võiks näha. «Seda ju koolis ei õpetata,» selgitas laulja. «Ma tükk aega mõtlesin, kuhu ma selle sõrmuse panen, sest mitte kuskile ei olnud seda panna, sest Kaia oleks seda muidu märganud. Ainuke koht, mille ma suutsin välja mõelda, oli tagatasku,» jutustas Koit.

Plaan tundus hea, aga kohe kui nad restoranis oma laua juurde jõudsid, siis nad nägid, et seal askeldab nende lauaga tegelev kelner. Tema tõmbas tooli laua alt välja, et Koit istuda saaks, aga laulja ei saanud seda teha, sest muidu ta oleks sõrmusele peale istunud.

«Siis ma mõtlesin, kuidas ma istun, aga lõpuks sain kuidagi,» sõnas Koit ja näitas, et ta lahendas olukorra lihtsalt sellega, et ta tõstis ühe jala teise peale ning toetas ühele küljele.

Kui Teet Marga päris, kuidas tähtsa küsimuse küsimine läks, võttis sõnajärje üle Kaia, kes ütles, et see oli 11 aasta jooksul teist korda, kui nad ilma lasteta reisil käisid ja et ta on nagu «Vene ment», kellele midagi märkamata ei jää, siis ei osanud ta Koidu ettepanekut tol õhtul oodata. «See, et ta väidab, et ka kaks päeva stressas sellepärast, siis minule tuli see justkui välk selges taevast,» kirjeldas Kaia.

Vaata täispikka intervjuud Koidu ja Kaiaga Kanal2 veebi TV-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles